Instalatii Solare Alba Iulia

UNICMAR NEW ENERGY SRL

Instalatii Solare Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Alba Iulia: UNICMAR NEW ENERGY SRL.

panouri solare fotovoltaice alba iulia

 

UNICMAR NEW ENERGY SRL
Panouri si sisteme Fotovoltaice | Sisteme de incalzire solara | Iluminare cu LED-uri | Stocatoare de la 500l la 100.000l | Sisteme scalabile de stocare QBATT
0744.812.837 / 0372.947.000

   

UnicMar New Energy ofera solutii in energiile regenerabile si alternative, in generarea de energie electrica distribuita cu combustibili din biomasa, in mediul local: acceptate de mediu si acceptabil in aprovizionarea cu energie in viitor.

UNICMAR NEW ENERGY a inceput extinderea in Romania cu reprezentante in: Oradea, Constanta, Sibiu, urmand extinderea si in celelalte regiuni precum si extinderea in Rep. Moldova si Ungaria.

Panouri si sisteme fotovoltaice

  • sisteme fotovoltaice monofazice si trifazice off si on grid, la cheie pentru parcari, terase, sere agricole, sisteme independente pentru pensiuni, cabane, utilizari militare, industrie, institutii publice. Executam la comanda si panouri fotovoltaice in diferite figuri geometrice

Sisteme scalabile de stocare QBATT

Caracteristici:

   • Instalare noua sau retehnologizare
   • Cu invertor fotovoltaic integrat
   • Extensibil prin module de la 2 pana la 10 kWh net
   • Poate fi utilizat ca sursa de curent in caz de pana de curent
   • Poate functiona izolat
   • Garantie de performanta de 10 ani pe baterie
   • Portal gratuit de monitorizare online

Seria QBATT utilizeaza energia solara pentru a asigura direct consumul de energie electrica al unei gospodarii, a incarca bateriile si de a alimenta surplusul de energie electrica in reteaua de distributie. Prin intermediul unui sistem de control si aunui controler logic adaptativ, sistemul de gestionare a energiei (SGE) controleaza si optimizeaza afluxul de energie pentru a atinge consumul maxim de energie electrica fotovoltaica proprie.

In afara de aceasta sistemul ofera o distributie avansata a sarcinii si o gestionare a incarcarii adaptata necesitatilor, precum si o functie de rezerva pentru penele de curent. Tehnologia moderna Litiu-Ion ofera o siguranta maxima prin intermediul sistemului de gestionare a bateriilor, comandat prin microprocesor si multiredundant.

stocator energie solara

Invertorul Cutia de borne Slot pentru module de bateriiSeria de stocare a energiei QBATT combina un sistem avansat de gestionare a energiei (SGE) cu ecran tactil cu cristale lichide, invertor, cutie de borne si module de baterie rezultand un sistem de stocare a energiei extrem de usor de utilizat. Nivelul ridicat de flexibilitate, fiabilitate si compatibilitate, precum si functiile extinse ale conceptului inovativ inteligent satisfac toate cerintele clientilor.

invertor hibrid

Suntem o echipa tanara de profesionisti calificati in tara si in strainatate in domeniul proiectarii, instalarii si executiei de sisteme de instalatii termice, electrice, de ventilatie cu recuperare de caldura cu sursa de caldura conventionala si alternativa, regenerabila. Protejam activ mediul inconjurator folosind cu preponderenta echipamente care au ca sursa de caldura, energia inepuizabila de la soare, acumualta in aer, apa, sol. Cautam si va oferim solutii individuale, accesibile din punct de vedere tehnic si financiar.

sistem qbatt

invertor qbatt

invertor qbatt 30kg

sistem qbatt

Energia regenerabilă contribuie la reducerea gazelor cu efect de seră în atmosferă şi totodată reprezintă o alternativă viabilă la soluţiile de producere a energiei din resurse clasice.

Investitia contribuie atat la aprovizionarea cu energie durabila si protectia mediului cat si de a genera profituri bune pentru partenerii nostri. In acest fel, obiectivele de „protectia mediului” si „imbunatatirea capitalului” sa fie util combinate.

SISTEME DE INCALZIRE SOLARA SI STOCARE | STATII DE PREPARARE IGIENICA

Sisteme de incalzire solara

 • si apa calda menajera, stocatoare pentru apa calda cu economie de pana la 60 % fata de alte tipuri de stocatoare intre 100l. si 100.000l. (stocatoare Sailer brevetate) panouri solare sub presiune cu lichid pana la -50°C plate cu sticla durizata cu dejivrare pe timp de iarna.
 • La stocatoare se pot cupla diferite surse de incalzire termoseminee, centrala pe peleti, biomasa, gaz, pompe de caldura si iesiri pentru apa calda igienica pana la 800l/min. incalzire piscine, incalzire in pardoseala si calorifere.

Statii de preparare igienica a apei calde

 • intre 20l/min. si 800l/min. pentru spitale, clinici, centre spa, stadioane, hoteluri, pensiuni, mall-uri etc. Ofera protectie impotriva bacteriilor (legionella..etc.)

Panouri si lampi incalzire infrarosu

 • profesionale pentru uz casnic industrial, terase, sere, scoli, biserici, institutii publice, care reduc factura la incalzire cu pana la 60%, impreuna cu sisteme fotovoltaice dau independenta energetica. Nu antreneaza praful din incaperi si elimina mucegaiul si igrasia.

incalzire infrarosu

Sisteme fotovoltaice DegerTraker

 • MLD brevetate (orientare dupa lumina maxima detectata), sub aceste sisteme se poate face agricultura si produc cu 45% mai multa energie fata de un sistem fix.

Sisteme de stocare inteligenta a energiei in containere

 • Invertori trifazici intre 5kw si 20 kw cu eficienta 98%
 • Sisteme de protectie si decuplarea generatorului in cazul izbucnirii focului la sistemele
 • fotovoltaice

Servicii

Iluminat profesional cu Led de inalta eficienta

 • cu dotari optionale de dimming senzori de miscare, telegestiune DALI pentru iluminat stradal, nocturna pentru stadioane, perimetral, industrial si sisteme mobile de iluminare pentru situatii de urgenta, Politie, ISU, Militare, calamitati.

La cerere executam si personalizam orice tip de iluminat in functie de cerintele clientului.

sisteme iluminat stradal

sisteme iluminat idustrial

Vopsele energoeficiente

 • si durabile reduc factura la incalzire cu 40 %, ideale pentru izolarea cladirilor istorice, a cladirilor cu ornamente.

Statii de distributie pentru termoficare intre 10 kw. si 10 Mw.

Folie termoizolanta

 • Scaderea costurilor de incalzire precum si un grad ridicat de comfort se pot obtine prin ridicarea temperaturii suprafetelor, folosind straturi reflectorizante si regularizarea umezelii diferitor parti ale constructiei prin vopsea energoeficienta cu sticla.

Urmatoarele produse includ aceste tehnici energoeficiente:

 • Izolatie reflectorizanta pentru interior
 • Izolatie reflectorzianta pentru acoperis si fatada

Avantaje:

 • Instalare usoara, imbunatateste indicele reflectorizant al suprafetelor, reduce drastic costurile de incalzire, poate fi folosit ca bariera impotriva vaporilor si umezelii, nu elimina gaze toxice

Statii de incarcare masini electrice intre 3,7kw. si 120kw. cu incarcare normala si rapida, cu afisaj pentru reclame vizionare spoturi publicitare, carcase robuste din otel inoxidabil ecrane antivandal ideale pentru spatiile publice.

incarcare masini de electrice

Centrale de cogenerare si trigenerare
(agent termic, energie electrica si aer conditionat) cu functionare pe gaz natural, gaz lichid, biogaz, combustibili lichizi cu puteri intre 50 kw. si 30 Mw. in sisteme tip container foarte silentioase.

TOATE ECHIPAMENTELE SUNT PRODUSE IN GERMANIA LA CELE MAI INALTE STANDARDE.

Parteneri

Infiintata in 2013, cu capital mixt romano-german, Unicmar New Energy este reprezentanta in Romania, a urmatoarelor companii germane:

panouri solare alba iulia