Instalatii Solare Arad

Panouri Solare Fotovoltaice Arad

Instalatii Solare Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Arad: Panouri Solare Fotovoltaice Arad.

Suntem o echipa tanara de profesionisti calificati in domeniul proiectarii si executiei de sisteme instalatii panouri solare pentru apa calda si caldura.

Soarele este sursa noastra principala de energie: o sfera gazoasa in centrul careia are loc fuziunea nucleara. O parte din radiatia solara ne sta la dispozitie aici pe pamant. Ea face posibila viata pe planeta noastra, fara ea fiind imposibile fenomenele naturale cum ar fi vantul, ploaia ,fotosinteza, etc. Intreg potentialul energetic al planetei noastre are ca sursa energia solara.

Va punem la dispozitie o gama larga de produse la tehnica de ultima ora din domeniul energiei regenerabile, echipamente care folosesc energia din mediul inconjurator.

Suntem condusi de o dorinta constanta de a imbunatatii serviciile si produsele oferite. Produsele SORELI sunt testate si certificate de catre organismele internationale abilitate.

Punem la dispozitia clientilor nostri servicii si solutii complete de consultanta si analiza tehnica, studii de specialitate si proiectare, furnizare de chipamente, montaj si conectare la sistemul national de distributie, mentenanta, atat in proiecte rezidentiale si industriale.

  • Panouri solare cu tuburi vidate si rezervor integrat, nepresurizat
  • Panouri solare cu tuburi vidate si rezervor integrat, nepresurizat cu serpentina.
  • Panouri solare de uz general cu tuburi vidate superconductoare.
  • Panouri solare de uz general cu tuburi vidate nepresurizate.
  • Colectoare solare plane de uz general

Galerie foto