Instalatii Solare Baia Mare

SolarCenter

Instalatii Solare Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Baia Mare: SolarCenter.

Despre Noi

Solarcenter Romania

Consultanță - Poiectare - Mentenanță - Montaj Panouri solare fotovoltaice | Panouri solare termice

0730.081.962 / 0744.553.095

Solarcenter este o companie lider in Maramures, cu experinta in comercializarea si instalarea sistemelor de panouri solare termice si fotovoltaice. 

Avem peste 12 ani de experienta in domeniul energiei solare regenerabile si cu peste 20 de ani in domeniul instalatiilor energiei termice.

Misiunea noastra este sa contribuim la eficientizarea energetica a locuintelor si a afacerilor din Romania, contribuind la reducerea costurilor cu energia si la o planeta mai verde.

Suntem preocupati de nevoile clientilor nostri, de noutatile din domeniu, generand cele mai eficiente solutii de producere proprie a energiei electrice sau a apei calde, cu ajutorul panourilor solare.

Suntem focusati pe calitate insa oferim si unele dintre cele mai mici preturi de pe piata romaneasca, la produse solare. Oferim instruire echipelor care doresc sa instaleze si sa comercializeze la cel mai mic pret aceste instalatii de panouri solare. Inscrierea se face aici. Cererea de informatii privind aceste sisteme se face aici, iar oferta finala se realizeaza dupa intocmirea fisei de calcul al consultantului la domiciliul clientului.

panouri solare baia mare

Suntem preocupati de nevoile clientilor nostri, de noutatile din domeniul panourilor solare, generand cele mai eficiente solutii de producere proprie a energiei electrice sau a apei calde, cu ajutorul panourilor solare.

Instalatia solara pentru producerea apei calde menajere, cuprinde un panouri solare cu 30 de tuburi vidate, boiler de 200 L pentru stocare ACM, statie de pompare, controller. Aceasta asigura apa calda menajera pentru 4 persoane din luna aprilie pana in octombrie si un aport la realizarea ACM pe perioada de iarna de maxim 50%.

Panourile fotovoltaice sunt capabile sa transforme razele solare in energie electrica, ele au o sensibilitate mai mare la lumina decat panourile solare-termince, astfel perioada lor de funtioneaza este superioara acestora.

 • produc energie electrica si/sau apa calda menajera, permitandu-ti sa-ti reduci considerabil costurile cu factura de electricitate si gaz.
 • statul ofera certificate verzi pe care ulterior le poti vinde pe bursa de energie, asadar esti platit pentru energia electrica livrata in reteaua nationala de electricitate.
 • un panou fotovoltaic tipic poate sa salveze pana la o tona de dioxid de carbon pe an, asadar reduci considerabil amprenta ta de carbon cu pana la 30 de tone de dioxid de carbon pe intreaga durata de funtionare a panoului

  Un panou solar produce energie electrica chiar si cand nu exista radiatie directa. Asadar, chiar daca este innorat afara, un sistem solar va produce energie electrica. Totusi, cele mai bune conditii de obtinere a energiei electrice sunt in zilele insorite, iar panoul indreptat direct spre Soare.

Sistemele solare de incalzire a apei se impart in doua tipuri: Active (cu pompe si comenzi de circulatie) si Pasive (fara pompe si comenzi de circulatie)

Sistemele de panouri solare active, la randul lor se impart in doua categorii:

 • Sisteme de circulatie directa: pompele circula cu apa menajera prin colectoare si in casa. Acest sistem este ideal intr-un climat cald.
 • Sisteme de circulatie indirecta: in acest caz, pompele circula prin colectori si printr-un schimbator de caldura cu lichid, insa fara transfer de caldura. Acesta incalzeste apa, care apoi intra in casa. Sistemul este ideal in climatele predispose la temperature sub 0 grade.

Sisteme solare pasive – putin mai costisitoare decat cele active, insa reprezinta o investitie inteligenta pe termen lung. Sunt de asemenea, mai fiabile si pot avea o durata de functionare mai mare decat sistemule solare active. Si acestea se impart in doua categorii

Sisteme pasive colectoare integrate – functioneaza ideal in zonele calde sau in gospodariile in care exista un necesar de apa calda pe tot parcursul zilei.

Sisteme cu termosifonare – apa curge prin sistem cand apa calda se ridica, in timp ce apa rece se scufunda. Aceste sisteme sunt fiabile, insa trebuie acordata o atentie deosebita design-ului acoperisului datorita greutatii ridicate a rezervorului de stocare. Aceste sisteme sunt de obicei mai costisitoare decat sistemele pasive integrate de colectare si stocare.

Beneficii panouri solare:

 • Energia solara este inepuizabila si ecologica, si nu este influentata in nici un fel de cresteri de pret.
 • Reducere intre 50% si pana la 100% a consumului de energie electrica.
 • Acoperi pana la
  100% din necesarul de apa calda menajera a locuintei tale.
 • Sunt functionale pe intreaga perioada a anului, chiar si iarna.
 • Au o durata de viata de aproximativ 25-30 de ani.
 • Cresc valoarea casei tale prin instalarea lor, plasand locuinta ta in clasa energetica A.
 • Scazi amprenta de carbon degajata de casa ta, prin reducerea semnificativa a poluarii.

Servicii si Produse

 • Panouri solare termice
 • Panouri fotovoltaice
 • Automatizare Casa inteligenta
 • Preturi sisteme panouri fotovoltaice
 • Preturi sisteme panouri solare termice
 • Sisteme fotovoltaice SolarEdge

Compania noastra va ofera consultanta in cadrul procesului de schimbare a furnizorului de energie electrica, punandu-va la dispozitie si oferte ale altor companii furnizoare. In majoritatea cazurilor, puteti obtine reduceri ale costurilor cu energia de pana la 30%, in functie de nivelul de consum anual. Este necesar transmiterea datelor societatii si preferabil copia unei facturi pentru identificarea clientului in sistem.