Instalatii Solare Barlad

Panouri Solare Fotovoltaice Barlad TERMIC SOLAR CONTROL SRL

Instalatii Solare Barlad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Barlad: Panouri Solare Fotovoltaice Barlad TERMIC SOLAR CONTROL SRL.

TERMIC SOLAR CONTROL SRL
Proiectare - Executie - Instalare - Mentenanta
Panouri fotovoltaice - Panouri solare termice
0771.604.267 / 0751.339.475 / 0766.634.142

Despre Noi

panouri-solare-barladOferim solutii profesionale de inalta calitate in domeniul energiei alternative (sisteme solare termice, sisteme fotovoltaice), destinate utilizarii energiei solare atat pentru apa calda si incalzire cat si pentru generare de curent electric. 

Panourile solare vor furniza apa calda menajera si agent termic inclusive in lunile reci ale anului. Pentru acele perioade ale anului cu vreme innorata sau cetoasa, se recomanda apelarea la un sistem alternativ de preparare a apei calde menajere sau a agentului termic – un boiler electric, o central pe gaze sau cu combustibil solid. Oricum, daca sistemul de panouri solare este dimensionat si instalat corect, de la bun inceput, acesta va va asigura suficienta apa menajera pe parcursul integului an, iar zilele in care va trebui sa apelati la sisteme alternative vor fi foarte putine.

montaj panouri fotovoltaice focsaniEnergia regenerabila este o sursa de energie care, la scara umana, poate fi considerata inepuizabila si care, prin diferite procedee, poate fi transformata in energie utila pentru activitatea umana, mai precis in caldura si electricitate.

Economisiti bani - si ajutati mediul inconjurator, alegand din gama noastra de produse: panouri solare,instalatii solare complete, automatizari solare, regulatoare solare, boilere solare, boilere bivalente (cu doua serpentine), vase de expansiune solara, tevi flexibile izolate pentru instalatii solare, pompe de caldura etc.

Panourile fotovoltaice sunt capabile sa transforme razele solare in energie electrica, ele au o sensibilitate mai mare la lumina decat panourile solare-termince, astfel perioada lor de funtioneaza este superioara acestora. Instalatiile solare functioneaza pe toata durata anului, indiferent de cat de scazute sunt temperaturile in timpul iernii, captand inclusiv radiatiile infrarosii si radiatia difuza. Produsele nu polueaza si nu prezinta pericol, sunt stabile si robuste in functionare, iar utilizarea lor va duce la economii substantiale si va proteja mediul!

Misiunea noastra declarata, este sa reducem costurile cu energia, si sa oferim solutii energetice acolo unde acestea nu exista sau sunt greu de implementat.

Servicii si Produse

  • Panouri Solare
  • Panouri solare incalzire
  • Panouri solare apa calda
  • Panouri solare piscina
  • Sisteme & Accesorii
  • Sisteme Solare Complexe

Galerie foto