Instalatii Solare Deva

Solar Logistic

Instalatii Solare Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Deva: Solar Logistic.

Firma Solar Logistic a fost infiintata in anul 2010 si activeaza in piata de energii neconventionale . Ideea care a generat infiintarea firmei a fost dorinta de a furniza clientilor din  domeniul instalatiilor de incalzire , produse de inalta calitate, produse care inglobeaza tehnologie inovativa, precum şi asigurarea de servicii de cea mai inalta clasa in domeniul energiilor regenerabile. 

Cea mai importanta gama de produse comercializate sunt sistemele de incalzire si producere apa calda menajera cu panouri solare  marca Estec Energiespartechnik  GmbH Germania. Estec este o firmă cu o experienta de 20 de ani in sisteme solare, putand furniza de la cele mai simple sisteme pana la aplicatii din cele mai complexe. Sistemele furnizate sunt solutii complete, cuprinzand panourile solare (plane sau cu tuburi vidate), diverse sisteme de prindere pe acoperis, boilere (bivalente , tanc in tanc sau speciale ), sisteme de pompare si control, regulatoare electronice, precum şi toate celelalte echipamente necesare functionarii sistemului. Firma noastra  in cooperare cu partenerii germani asigura o calificata expertiza a sistemului de incalzire si ofera solutia implementarii panourilor solare in instalatia existenta,  individual pentru fiecare locatie si asigura firmelor de instalatii si instalatorilor individuali  sprijinul tehnic  pina la finalizarea instalatiei.

Complementar activitatii principale in domeniul sistemelor cu panouri solare am asociat o  gama de sisteme de stocare a energiei termice , oferind  boilere pentru producerea apei calde menajere, atat in sisteme domestice cat si in cele industriale si diverse solutii de stocare cu pufere de acumulare, de stratificatie, de condensatie, cu una sau doua serpentine, pentru cele mai diverse aplicatii termice.

De asemeni furnizam compenente pentru reglajul si distributia sistemelor de incalzire prin pardoseala, distribuitoare de inox, grupuri de pompare si reglare pentru sisteme de incalzire de joasa temparatura, elementele electronice de comanda si control ale sistemelor de incalzire prin pardoseala.

Si aceste componente sunt de la parteneri germani cu care colaboram de la inceputul activitatii noastre si care asigura calitatea intregii noastre oferte.

In afara de produsele propriu-zise, firma noastra ofera asistenta tehnica firmelor de instalaţii partenere in probleme ce privesc montajul, darea in folosinta si intretinerea sistemelor comercializate.

Servicii

  • Sisteme solare
  • Boilere & puffere
  • Incalzire prin pardoseala
  • Sisteme fotovoltaice

Galerie foto