Instalatii Solare Hunedoara

Solar Logistic

Instalatii Solare Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Hunedoara: Solar Logistic.

Solar Logistic
Panouri solare termice | Boilere | Puffere
Incalzire prin pardoseala | Sisteme cu pompe de caldura
0743.755.801 / 0744.651.542

Panouri Solare Deva

 Suntem un grup de tehnicieni din domeniul instalatiilor de incalzire care a inceput sa activeze in acest domeniu din 2005, incepand o colaborare cu firme germane, distribuind componente ale sistemelor de incalzire clasice.

  Ideea care a generat infiintarea firmei a fost dorinta de a furniza clientilor din  domeniul instalatiilor de incalzire, produse de inalta calitate, produse care inglobeaza tehnologie inovativa, precum şi asigurarea de servicii de cea mai inalta clasa in domeniul energiilor regenerabile. 

  Panouri Solare DevaCea mai importanta gama de produse comercializate sunt sistemele de incalzire si producere apa calda menajera cu panouri solare  marca Estec Energiespartechnik  GmbH Germania. Estec este o firmă cu o experienta de 20 de ani in sisteme solare, putand furniza de la cele mai simple sisteme pana la aplicatii din cele mai complexe. Sistemele furnizate sunt solutii complete, cuprinzand panourile solare (plane sau cu tuburi vidate), diverse sisteme de prindere pe acoperis, boilere (bivalente , tanc in tanc sau speciale ), sisteme de pompare si control, regulatoare electronice, precum şi toate celelalte echipamente necesare functionarii sistemului. Firma noastra  in cooperare cu partenerii germani asigura o calificata expertiza a sistemului de incalzire si ofera solutia implementarii panourilor solare in instalatia existenta,  individual pentru fiecare locatie si asigura firmelor de instalatii si instalatorilor individuali  sprijinul tehnic  pina la finalizarea instalatiei.

  Primul sistem solar montat de noi a fost in 2007 , fiind o instalatie cu 6 panouri solare ESTEC , pentru producerea apei calde si sustinerea incalzirii locuintei. Au urmat in anii ce au venit sisteme cu panouri solare din cele mai diverse, atat in domeniul domestic – apa calda menajera, cat si sisteme mai complexe, care au solicitat o atenta proiectare a ansamblului.

Panouri Solare Deva

  Panouri Solare DevaComplementar activitatii principale in domeniul sistemelor cu panouri solare am asociat o  gama de sisteme de stocare a energiei termice, oferind  boilere pentru producerea apei calde menajere, atat in sisteme domestice cat si in cele industriale si diverse solutii de stocare cu pufere de acumulare, de stratificatie, de condensatie, cu una sau doua serpentine, pentru cele mai diverse aplicatii termice.

  De asemeni furnizam compenente pentru reglajul si distributia sistemelor de incalzire prin pardoseala, distribuitoare de inox, grupuri de pompare si reglare pentru sisteme de incalzire de joasa temparatura, elementele electronice de comanda si control ale sistemelor de incalzire prin pardoseala.

  Si aceste componente sunt de la parteneri germani cu care colaboram de la inceputul activitatii noastre si care asigura calitatea intregii noastre oferte.

  In afara de produsele propriu-zise, firma noastra ofera asistenta tehnica firmelor de instalaţii partenere in probleme ce privesc montajul, darea in folosinta si intretinerea sistemelor comercializate.

Servicii

Asiguram service si montaj pentru sistemele cu panouri solare termice, pufere si boilere de acumulare si sistemele de incalzire prin pardoseala.

Sisteme Solare
Panouri solare Prestige, Integra si panouri cu tuburi vidate.

sisteme solare hunedoara
Boilere si puffere boilere hunedoara

Sisteme de incalzire

  • Incalzire prin pardoseala
  • Sisteme cu pompe de caldura
sisteme incalzire hunedoara