Instalatii Solare Oradea

Nedavi Com

Instalatii Solare Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Oradea: Nedavi Com.

NEDAVI SOLAR
Panouri solare - Instalatii pentru apa calda si pompe de caldura
0757.026.503 / 0757.026.504

 Firma NEDAVI SOLAR, cu sediul in Oradea / Bihor este o companie care se ocupa de importul si comercializarea instalatiilor solare EN-GROS si EN-DETAILS. Activitatea firmei a inceput in anul 1994 cu diferite forme de comert. In anul 2008 am inceput importul si distribuirea instalatiilor solare termice si fotovoltaice a firmei Westech-Solar Germania in Romania. In anul 2009 am comercializat peste 250 de sisteme solare complete in configuratii diferite. Un an mai tarziu in 2010 numarul instalatiilor solare depaseste cifra de 900, iar in anul 2011 am comercializat peste 2000 de sisteme. 2012, 2013, 2014 si 2015 au fost un ani plini de succes cu mii de clienti multumiti. Calitatea produselor si pretul convenabil ne-au facilitat vanzarile.
  Din luna Martie 2015 firma noastra NEDAVI COM SRL cu sediul in Str. Greierului Nr. 28 Oradea jud. Bihor, detine certificatul pentru SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITATII in conformitate cu standarul SR EN ISO 9001: 2008 / ISO 9001: 2008. Panouri solare Oradea.
  Incercam in relatiile cu clientii nostri sa facem afaceri bune si pe termen lung dar, in acelasi timp, vrem sa avem mii de clienti multumiti. Produsele firmei noastre in special gama de panouri solare termice ne clasifica printre primii din Romania. Primele panouri solare importate de firma noastra au fost montate acum 9 ani. Ele sunt in stare perfecta de functionare iar eficienta lor este absolut in ordine. Aceasta instalatie solara se afla la sediul firmei noastre si poate fi vazuta de cei care sunt interesati. Programul nostru este intre 9:00 si 17:00 de luni pana vineri inclusiv. Sambata, dumineca sau in sarbatorile legale sau religioase nu se lucreaza.
  Daca alegeti ca varianta de transport sa fie efectuata de firma noastra NEDAVI COM SRL, pretul transportului se negociaza si este asigurat pana in zonele in care masinile pot parca in conditii de siguranta. Transportul produselor de la masina in/la/pana la locuinta cumparatorului nu este obligatia conducatorului auto. Clientul trebuie sa se asigure ca are cu cine sa descarce si sa transporte marfa in curte/casa/apartament. In situatia in care la numerele de telefon lasate de dumneavoastra nu raspunde nimeni, intreaga raspundere pentru neplacerile cauzate de intarzieri, apartine clientului. Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile in livrarea marfurilor cauzate de forta majora (inundatii, cai de acces inzapezite, impracticabile etc). In acest caz, transportul se va reprograma in functie de posibilitatile de transport. Livrarea se face de la depozitul NEDAVI unde s-a plasat comanda online a produsului prin intermediul serviciilor de transport printr-o negociere prealabila cu firma noastra. Plata pentru transportul marfurilor se face in functie de valoarea marfii, tipul produselor si de distanta pana la domiciliul clientului si durata pentru livrare.  Economisiti bani - si ajutati mediul inconjurator – cu sistemele solare pentru apa calda menajera si aport la incalzire, dupa metoda moderna  Westech-Solar. Soarele incalzeste de milioane de ani planeta noastra, iar resursele lui sunt inepuizabile ,  deci sa-l folosim!

  Panourile solare cu tuburi vidate sunt cele mai eficiente dispozitive de captare a energiei solare termice. Firma Westech-Solar foloseste tehnologia moderna heat-pipe care transforma radiatia solara in energie termica.Vidul dintre cele doua tuburi concentrice reduce la minimum pierderile de căldură prin convecție si conductie termica, permitand obtinerea de performante superioare

  Instalatiile solare Westech functioneaza pe toata durata anului, indiferent de cat de scazute sunt temperaturile in timpul ierni. Tuburile vidate, prin tehnologia lor moderna de izolare "vid" ofera apa calda menajera si aport la incalzire chiar si la -30 grade Celsius. Agentul termic de incalzire colecteaza energia termica produsa de elementii heat-pipe si o transfera prin tevi de inox flexibile bine izolate catre schimbatorul de caldura din boiler. Recomandat este boilerul bivalent, acesta avind posibilitatea de conectare a instalatiei solare la centrala clasica existenta.

Servicii

  • Panouri solare - Instalatii pentru apa calda si pompe de caldura
  • Importator pentru produse - Westech Solar - din Austria si Germania
  • Comercializam instalatii solare si componente "EN-GROS" si "EN-DETAILS"
  • Nou la NEDAVI! Pompe de caldura si fotovoltaic