Instalatii Solare Satu Mare

Solar Trend Service SRL

Instalatii Solare Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Satu Mare: Solar Trend Service SRL.

Solar Trend SRL
Panouri solare termice | Sisteme fotovoltaice | Boilere | Accesorii
0757.650.786 / 0261.840.109

Solar Trend va oferă kituri complete de panouri solare și fotovoltaice, asigurăm service și montaj pentru sistemele cu panouri solare termice, pufere și boilere de acumulare și sistemele de încălzire prin pardoseală.

Datoria noastră este să acordăm suport clienților noștri în utilizarea maximă a beneficiilor oferite de sistemele de încălzire moderne cu panouri solare și apă caldă suplimentară. Pentru noi este important contactul personal cu clientul, îi stăm la dispoziție în orice problema, oferindu-i astfel satisfacție maximă. Calitățile și avantajele noastre: seriozitate, profesionalism, flexibilitate, calitate, serviciu prompt și la termen oferit clienților noștri.

panouri solare panouri fotovoltaice satu mare

Datorită disponibilității noastre volumul nostru de comenzi este în creștere, obiectivul nostru fiind neschimbat. Calitate la preț accesibil. Prin strategia noastră corectă și profesionalismul nostru am devenit din ce în ce mai cunoscuți. avem o dezvoltare continuă, nu numai că distribuitor de instalații, dar și că distribuitor de produse din domeniul energiilor regenerabile.

panouri solare panouri fotovoltaice satu mare

În oferta noastră sunt cuprinse numai produse de bună calitate. Viziunea noastră este construirea unor relații cu clienții care să se bazeze pe încredere pe termen lung și colaborare continuă.

Servicii

Panouri solare termice
Sisteme fotovoltaice
Boilere
Rezervoare de acumulare
Încălzire prin pardoseală
Pompe de căldură
Echipamente termice
Turbine eoliene
Pompe de recirculare
Radiatoare
Ventilație
Coșuri de fum
Distribuitor colector
Țeavă cupru
Izolații termice
Termostate de ambient
Încălzire piscină
Pachete fotovoltaice

  • Pachete fotovoltaice ON-GRID
  • Pachete fotovoltaice OFF-GRID

Pachete solare preconfigurate

  • Pachete solare cu panouri plane
  • Pachete solare cu panouri cu tuburi vidate