Instalatii Solare Sibiu

Green Seiro

Instalatii Solare Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Sibiu: Green Seiro.

Despre Noi

Green Seiro
Consultanta - Vanzare - Montaj - Mentenanta Panouri solare fotovoltaice Sibiu
0754.634.674 / 0727.133.095

montaj Panouri Solare fotovoltaice Sibiu

Compania Green Seiro este infiintata in anul 2013, de o echipa tanara si dinamica, dornica sa duca mai departe experienta acumulata in cadrul unei firme Germane deschisa in Romania in anul 2007 care dupa 5 ani de munca in domeniul energiei regenerabile a fost preluata in intregime de catre compania noastra, chiar de unul din angajatii fostei firme, unind astfel tot personalul calificat in domeniu, cu dorinta de a oferii clientilor sai posibilitatea unui venit lunar sau chiar a unei pensii suplimentare, avand in vedere experienta in acest domeniu a intregii echipe formata din consultanti, tehnicieni si electricieni specializati la unul dintre cei mai mari producatori de structura metalica din Germania, care in prezent este si unul dintre principalii nostrii parteneri.

Scopul nostru este de a va sprijini, atat in procesul de batut stalpi, gaurire si forare, proiectare si executie, precum si in montajul panourilor solare fotovoltaice care se adapteaza permanent cerintelor pietei.

montaj parcuri panouri solare fotovoltaice sibiu

Cele mai multe sisteme de calitate fotovoltaice sunt fabricate pentru a dura mai mult de 20-30 de ani. Acestea sunt concepute pentru a rezista la umezeala, vant si caldura excesiva sau rece. Cu toate acestea, instalarea corecta este esentiala in cazul in care sistemul dvs. vreti sa dureze. Din acest motiv, este recomandat angajarea de profesionisti pentru a face munca de instalare. Profesionistii nostri pot evita capcanele de multe ori comune, economisind timp si bani pe termen lung.

Sistemele (panourile) solare de energie electrica, de asemenea cunoscute si sub numele de celule fotovoltaice solare (PV), capteaza energia solara folosind celule fotovoltaice. Aceste celule nu au nevoie de lumina directa a soarelui pentru a functiona - ele pot genera electricitate si intr-o zi noroasa. Celulele transforma lumina solara in electricitate, si aceasta poate fi folosita pentru a utiliza(folosi) aparatele de uz casnic si iluminat.

Va oferim consultanta de specialitate si promptitudine pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie in alegerea terenului, pozitia lui, marimea parcului care se poate construi pe suprafata de teren aleasa pana la implementarea efectiva si intretinerea ulterioara a parcului fotovoltaic pe o perioada de viata cat mai lunga a instalatiei si pentru un venit sigur si usor pe cel putin 25 de ani.

Putem furniza: montaj Panouri Solare Sibiu

  • Structura metalica necesara pentru montarea panourilor fotovoltaice pe orice suprafata
  • Invertoare On Grid cat si Off Grid
  • Kituri complete pentru case si hale (panouri, invertoare, regulatoare de incarcare, baterii, structura metalica)
  • Gardul de imprejmuire a parcului
  • Iluminat lampi LED
  • Mentenanta parcurilor sau a kiturilor fotovoltaice de mici dimensiuni

Servicii

Comercializam si instalam panouri solare fotovoltaice pentru producerea de energie electrica atat pentru consumul propriu la scoli, licee, manastiri, hale industriale, case, cat si pentru aplicatii mobile (microbuze, rulote, etc.)

  • Kituri (Sisteme) fotovoltaice - de la 1KWp pana la 50 KWp
  • Consultanta - Furnizare - Montaj - Garantie