Instalatii Solare Targu Mures

Itechsol SRL

Instalatii Solare Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Targu Mures: Itechsol SRL.

 

Panouri Solare Tg Mures

Panouri solare termice, Panouri solare fotovoltaice, Pompe de caldura
Panouri solare plane, Panouri solare cu tuburi vidate, Solutii cu Energii Regenerabile
Iluminat cu LED, Incalzire in pardoseala, Sisteme Inteligente de incalzire

Panouri Solare Tg Mures

  Firma noastra ofera sisteme solare complete adaptate dorintelor si nevoilor clientului, participand activ la descoperirea si promovarea de noi concepte in domeniul surselor de energie regenerabila. Inovatia, inteligenta si durabilitatea solutiilor adoptate sunt bazele ItechSol si trebuie sa intruneasca mereu cele mai inalte standarde.

  Produsele de calitate, seriozitatea si relatiile solide si pe termen lung construite in industria solara, permit firmei noastre sa ofere calitate la preturi competitive. Produsele comercializate apartin doar producatorilor de renume in domeniu, astfel incat sa fie asigurata o utilizare indelungata a componentelor sistemului solar (pana la 25-30 ani).

  Energia regenerabila este o sursa de energie care, la scara umana, poate fi considerata inepuizabila si care, prin diferite procedee, poate fi transformata in energie utila pentru activitatea umana, mai precis in caldura si electricitate.

Panouri Solare Tg Mures  Economisiti bani - si ajutati mediul inconjurator, alegand din gama noastra de produse: panouri solare,instalatii solare complete, automatizari solare, regulatoare solare, boilere solare, boilere bivalente (cu doua serpentine), vase de expansiune solara, tevi flexibile izolate pentru instalatii solare, pompe de caldura etc.

  Produsele si serviciile noastre se adreseaza atat clientilor – persoane fizice, cat si clientilor - persoane juridice, asociatii etc.

 Panouri Solare Tg Mures Instalatiile noastre solare functioneaza pe toata durata anului, indiferent de cat de scazute sunt temperaturile in timpul iernii, captand inclusiv radiatiile infrarosii si radiatia difuza. Produsele nu polueaza si nu prezinta pericol, sunt stabile si robuste in functionare, iar utilizarea lor va duce la economii substantiale si va proteja mediul!

Livrare

De regula, produsele sunt livrabile imediat din stocul nostru. Prin intermediul centrului de distributie in tara sau din strainatate, este asigurat un grad ridicat de planificare si securitate a livrarii marfurilor.

Corectitudine, mai intai de toate

Indiferent daca e vorba de servicii sau de consultanta, suntem mereu prezenti pentru a va oferi sprijinul nostru !

Servicii

 • Panouri Solare Termice
 • Panouri Solare Fotovoltaice
 • Pompe de Caldura
 • Iluminat cu Led
 • Incalzire in pardoseala
 • Energia eoliana
 • Cazane ecologice cu combustibil solid

Consultanta
Sa faci o achizitie nu se reduce pur si simplu la a da bani. Sa faci o achizitie inseamna sa stii ce vrei, sa stii la ce-ti va folosi, sa faci ceea ce se numeste o buna investitie. Nu vrem doar sa va vindem; vrem sa ne asiguram ca ceea ce vreti va functiona, va servi scopului dorit si pentru care a fost fabricat/proiectat.
Dorinta dumneavoastra + sfatul nostru = investitie inteligenta

Instalare
Pentru ca produsele sa functioneze la parametrii normali, un factor decisiv in alegere o reprezinta instalarea echipamentelor. Experienta noastra in instalatiile solare si dorinta de a avea clenti multumiti ne recomanda (link catre referinte) ca agenti autorizati de instalare.
Firma noastra va asigura instalarea echipamentelor solare prin personalul specializat in domeniul energiilor regenerabile si termice.

Service
Garantam pentru produsele noastre si dovedim asta prin garantia de lunga durata. In baza unui contract de service, in cazul in care apar disfunctionalitati ale sistemelor instalate de noi, va vom oferi suport pentru a identifica si/sau remedia eventualele probleme.

Toate lucrarile de executie beneficiaza de 5 ani garantie !
Functionare garantata - perioada de viata 25-30 ani !

Program
Luni-Vineri: 09:00 - 17:30

Oferte speciale

Pachet solar (kit) complet apa calda menajera pentru 3-4 persoane, 200 litri (ITechSol® Termo 34P2.1)

panouri fotovoltaice reghin targu mures

Pret (fara TVA): 7.041,18 RON
Pret (TVA inclus): 8.379 RON

Pretul include TVA 19%, PRETUL NU INCLUDE CHELTUIELILE DE LIVRARE.
Instalatie solara completa pentru apa calda menajera. Poate genera suficienta apa calda pentru 3-4 persoane (include boiler solar bivalent de 200 litri).
Pachetul include:

 • 2 x panou solar plan KS2100 T AC de 2,1 mp;
 • boiler solar portelanat bivalent (2 serpentine) SPS 200 l - Italia;
 • grup pompare Tiemme 1-10 litri cu grup de siguranta si pompa Grundfos Solar;
 • automatizare SR208C, cu senzori de temperatura;
 • 20 l antigel solar Coracon Sol;
 • vas de expansiune solar 18 l cu suport perete si racord flexibil din otel inoxidabil;
 • teava flexibila izolata din otel inoxidabil in limita a 10 m traseu;
 • toate elementele necesare montajului (suport montaj pe acoperis inclinat, fitinguri, etc.).

Termene de garantie: 5 ani pentru panouri solare, 5 ani pentru boiler, 1 an pentru automatizare si 2 ani pentru restul componentelor.
0377 101421 interior 2 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri: 09:00-17:30