Instalatii Solare Targu Mures

Panouri Fotovoltaice Targu Mures

Instalatii Solare Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Targu Mures: Panouri Fotovoltaice Targu Mures.

 

Panouri solare termice, Panouri solare fotovoltaice, Pompe de caldura
Panouri solare plane, Panouri solare cu tuburi vidate, Solutii cu Energii Regenerabile
Iluminat cu LED, Incalzire in pardoseala, Sisteme Inteligente de incalzire

  Energia regenerabila este o sursa de energie care, la scara umana, poate fi considerata inepuizabila si care, prin diferite procedee, poate fi transformata in energie utila pentru activitatea umana, mai precis in caldura si electricitate.

  Economisiti bani - si ajutati mediul inconjurator, alegand din gama noastra de produse: panouri solare,instalatii solare complete, automatizari solare, regulatoare solare, boilere solare, boilere bivalente (cu doua serpentine), vase de expansiune solara, tevi flexibile izolate pentru instalatii solare, pompe de caldura etc.

  Produsele si serviciile noastre se adreseaza atat clientilor – persoane fizice, cat si clientilor - persoane juridice, asociatii etc.

  Instalatiile noastre solare functioneaza pe toata durata anului, indiferent de cat de scazute sunt temperaturile in timpul iernii, captand inclusiv radiatiile infrarosii si radiatia difuza. Produsele nu polueaza si nu prezinta pericol, sunt stabile si robuste in functionare, iar utilizarea lor va duce la economii substantiale si va proteja mediul!

Indiferent daca e vorba de servicii sau de consultanta, suntem mereu prezenti pentru a va oferi sprijinul nostru !

Servicii

  • Panouri Solare Termice
  • Panouri Solare Fotovoltaice
  • Pompe de Caldura
  • Iluminat cu Led
  • Incalzire in pardoseala
  • Energia eoliana
  • Cazane ecologice cu combustibil solid

Consultanta
Sa faci o achizitie nu se reduce pur si simplu la a da bani. Sa faci o achizitie inseamna sa stii ce vrei, sa stii la ce-ti va folosi, sa faci ceea ce se numeste o buna investitie. Nu vrem doar sa va vindem; vrem sa ne asiguram ca ceea ce vreti va functiona, va servi scopului dorit si pentru care a fost fabricat/proiectat.
Dorinta dumneavoastra + sfatul nostru = investitie inteligenta

Instalare
Pentru ca produsele sa functioneze la parametrii normali, un factor decisiv in alegere o reprezinta instalarea echipamentelor. Experienta noastra in instalatiile solare si dorinta de a avea clenti multumiti ne recomanda (link catre referinte) ca agenti autorizati de instalare.
Firma noastra va asigura instalarea echipamentelor solare prin personalul specializat in domeniul energiilor regenerabile si termice.

Service
Garantam pentru produsele noastre si dovedim asta prin garantia de lunga durata. In baza unui contract de service, in cazul in care apar disfunctionalitati ale sistemelor instalate de noi, va vom oferi suport pentru a identifica si/sau remedia eventualele probleme.