Instalatii Solare Timisoara

Electro-Solar

Instalatii Solare Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Timisoara: Electro-Solar.

Electro-Solar
Proiectare - Executie - Instalare - Mentenanta sisteme fotovoltaice
0787.860.880

Electro-Solar Timisoara ofera servicii de comercializare, consultanta, proiectare, executie, instalare, mentenanta si reparatii/ service a sistemelor solare, pentru companii si persoane fizice.

Pentru reducerea cheltuielilor cu energia electrica va oferim produse ca: stalpi solari pentru iluminat stradal, kituri fotovoltaice off-grid cu compensare de la retea sau panourile solare cu tuburi vidate si heat-pipe atat de eficiente in orice casa.

panouri solare panouri fotovoltaice timisoara

De la sisteme solare nepresurizate, pana la sisteme complexe, incorporate in acoperis, sisteme pentru piscine, boilere, fitinguri, automatizari, pompe si izolatii, gama de produse Electro-Solar este conceputa astfel incat sa va asigure toate solutiile de care aveti nevoie pentru instalarea sau extinderea unui sistem termosolar.

Solutiile oferite de noi sunt pe cat de simple pe atat de eficiente. Va oferim 3 tipuri de panouri solare pentru incalzire apa calda: panou solar cu tuburi vidate nepresurizat, panou solar cu tuburi heat-pipe presurizat, si panou solar presurizat cu boiler separat.

Sistemele de acest fel au performante bune pe tot parcursul anului, putand functiona inclusiv iarna, datorita automatizarii pe care o oferim, automatizare ce contine senzor de temperatura, rezistenta electrica, senzor de nivel si controller extern ce gestioneaza toate aceste elemente pentru a asigura o temperatura potrivita a apei calde indiferent de anotimp.

panouri solare panouri fotovoltaice timisoara

Cand vine vorba de solutii energetice, firma noastra va ofera: kituri off-grid clasice, sisteme solare pompare apa pentru agricultura. Acestea din urma sunt sisteme cheie in orice proiect de agricultura, intrucat folosesc resurse minime pentru asigurarea apei catre o plantatie, si anume, un foraj si… soare!

Misiunea noastra declarata, este sa reducem costurile cu energia, si sa oferim solutii energetice acolo unde acestea nu exista sau sunt greu de implementat.

Servicii

Stalp solar pentru iluminat stradal si perimetral
Firma noastra are placerea de a va oferi produsul perfect pentru iluminatul eficient. Produs in Timisoara, cu componente europene, Stalpul Solar pentru Iluminat, se ridica la cele mai inalte exigente in functionare.

Panouri solare cu tuburi vidate si heat-pipe
Intr-o lume moderna bazata pe eficienta energetica, solutiile de incalzire cu ajutorul panourilor cu tuburi vidate au devenit o practica obisnuita inclusiv in tara noastra. Afla mai multe!

Sistem fotovoltaic pompare apa pentru agricultura
Apa are o influenta covarsitoare pentru existenta vietii. Sunt regiuni unde retelele de electricitate nu pot deservi in mod curent toate necesitatilor comunitatilor.

Foraje apa menajera
Nu lasa lipsa apei sa fie o problema pentru proiectul tau! Indiferent ca ai nevoie de apa pentru organizarea santierului tau, gradinarit, sera sau ferma ta, noi te putem ajuta cu executia forajului la diverse adancimi. Afla mai multe!

Pompa submersibila apa 12V
Exista numeroase aplicatii in care volumul de apa necesar nu este mare, dar in acelasi timp la fel de important. Pentru aceste aplicatii avem placerea sa va oferim pompa submersibila de 12V. Afla mai multe!

Egalizator baterii 24V
In orice inseriere de cel putin 2 baterii, pot aparea dezechilibre ce pot duce la scaderea performantelor bancului de baterii, si eventual la distrugerea uneia din baterii. Afla cum poti evita asta!

Instalatie fotovoltaica off-grid
Sistemele fotovoltaice independente sau off-grid sunt extrem de pretabile acolo unde posibilitatile de racordare la reteaua nationala de electrificare sunt reduse sau nu exista deloc sau se doreste reducerea semnificativa pana chiar spre zero, a costului cu electricitatea! Afla mai multe…

Instalatie fotovoltaica off-grid cu conectare retea, reducere pana la 0 a facturii la curent!
Acest produs este ideal pentru situatia in care se doreste reducerea cheltuielilor cu electricitatea in orase sau in mediul rural. Acest sistem este optimizat pentru piata din Romania, cu un raport calitate/ pret excelent si cu reale beneficii pentru utilizatori! Afla mai multe..

Lampi industriale de iluminat
Eficienta lampilor noastre vine in primul rand de la LED-ul folosit. Corpurile noastre de iluminat pe baza de LED sunt produse local in Romania si sunt solutia perfecta pentru tendinta de cost-saving.