Instalatii Solare Timisoara

Panouri solare Timisoara

Instalatii Solare Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Timisoara: Panouri solare Timisoara.


Proiectare - Executie - Instalare - Mentenanta sisteme fotovoltaice

Despre Noi

 

Pentru reducerea cheltuielilor cu energia electrica va oferim produse ca: stalpi solari pentru iluminat stradal, kituri fotovoltaice off-grid cu compensare de la retea sau panourile solare cu tuburi vidate si heat-pipe atat de eficiente in orice casa.

Solutiile oferite de noi sunt pe cat de simple pe atat de eficiente. Va oferim 3 tipuri de panouri solare pentru incalzire apa calda: panou solar cu tuburi vidate nepresurizat, panou solar cu tuburi heat-pipe presurizat, si panou solar presurizat cu boiler separat.

Sistemele de acest fel au performante bune pe tot parcursul anului, putand functiona inclusiv iarna, datorita automatizarii pe care o oferim, automatizare ce contine senzor de temperatura, rezistenta electrica, senzor de nivel si controller extern ce gestioneaza toate aceste elemente pentru a asigura o temperatura potrivita a apei calde indiferent de anotimp.

Cand vine vorba de solutii energetice, firma noastra va ofera: kituri off-grid clasice, sisteme solare pompare apa pentru agricultura. Acestea din urma sunt sisteme cheie in orice proiect de agricultura, intrucat folosesc resurse minime pentru asigurarea apei catre o plantatie, si anume, un foraj si… soare!

Misiunea noastra declarata, este sa reducem costurile cu energia, si sa oferim solutii energetice acolo unde acestea nu exista sau sunt greu de implementat.

Servicii si Produse