Instalatii Solare Branesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Branesti: GREEN COSTAL SRL.
GREEN COSTAL
Consultanta - Executie - Montaj - Mentenanta
Panouri Fotovoltaice | Turbine Eoliene | Panouri Solare pentru Apa Calda
0722.328-357 / 0215.275-045
Green Costal
Despre Noi
Green Costal proiecteaza si configureaza instalatii solare termice si electrice la orice scara si pentru toate tipurile de aplicatii. GreenCostal ofera un stil de viata normal prin produse si servicii ecologice pentru o economie sustenabila.
Magazinul nostru online are mai mult scop de prezentare a articolelor premium oferite deoarece proiectul technic este decisiv in privinta combinatiei optime a componentelor. Totul porneste de la substanta si orientarea imobilului completate de regimul termic dorit de client. Configuratiile individuale pot diferi foarte mult de ceea ce este prezentat online.
Instalatiile solare termice transforma prin intermediul colectorilor solari si a componentelor aferente energia electromagnetica a undelor scurtei a radiatiei solare (UV) in energie termica. Aceasta energie termica poate fi folosita pentru apa menajera, circuitul de incalzire al locuintei, pentru incalzirea piscinei sau alte scopuri, spre exemplu uscarea tutunului.
In functie de aplicatie, investitia intr-o asemenea instalatie poate genera o economisire de ca. 50% a costurilor pentru energia conventionala. Spre exemplu in cazul unei gospodarii cu 4 persoane, suprafata utila ca. 200m² si centrala pe gaz, cheltuielile pentru incalzire si apa menajera pot scadea de la aprocimativ 8.000LEI la 3.000LEI/an, generand o perioada de amortizare de circa 6 ani pentru instalatie, in conditiile in care aceasta are o durata de viata de minimum 20 de ani.
Instalatiile solare electrice transforma prin intermediul panourilor solare energia radiatiei solare in curent electric continuu. Fotonii din undele electromagnetice "dizloca" electroni prin intermediul efectului fotovoltaic al celulei solare. Atunci cand panoul este conectat un consumator, electronii se pun in miscare si formeaza un circuit de curent continuu. Prin intermediul unui invertor acesta poate fi transformat in curent alternativ.
Un sistem de energie eoliana transforma energia cinetica a vantului in energie mecanica respectiv electrica care poate fi valorificata pentru aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale.
In principiu exista doua modele de baza de turbine eoliene electrice: cu ax vertical si cu ax orizontala (stil elice).
Turbinele eoliene cu ax orizontal sunt cele mai comune in ziua de astazi, reprezentand aproape toate „utilitatile la scara” dintre turbinele de pe piata.
Sistemele eoliene se monteaza pe stalpi incastrati in fundatii de beton si se pot instala in locuri in care viteza vantului este in mod frecvent suficient de mare pentru producerea energiei electrice.
Turnul de sustinere al turbinei trebuie ales astfel incat, dupa ce a fost montat, sistemul sa se situeze la o inaltime de cel putin sase metri deasupra oricarui obstacol aflat pe o raza de minimum 100 de metri in jurul pilonului.
Odata montat si pornit, sistemul se pune in miscare si se opreste singur, fara sa necesite interventie sau conectare la alte surse de energie. Fiecare model de turbina este proiectat sa functioneze intre diferite valori ale puterii vantului si de aceea se vor opri atunci cand curentii de aer sunt prea slabi sau, din contra, prea puternici.
Servicii si Produse
Instalatii solare termice uz rezidential
Instalatii solare termice uz industrial
Instalatii solare electrice uz rezidential
Centrale pe peleti
Pachete instalatii solare termice
Pompe de caldura
Mini - eoliene
Stalpi de iluminat
Articole conexe