Instalatii Solare Bucuresti-Sector 4

Instalatii Solare Bucuresti Sector 4

Instalatii Solare Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Bucuresti-Sector 4: Instalatii Solare Bucuresti Sector 4.

In momentul de fata, la nivel mondial, principala resursa energetica (aproximativ 70 %) o constituie combustibilii: carbune, petrol, gaz, lemn, reziduuri combustibile. O alta parte este reprezentata de energia produsa in hidrocentrale si in centralele nucleare. Din total energie consumata, aproximativ o treime este utilizata sub diverse forme pentru incalzirea locuintelor si pentru producerea de apa calda menajera.
 
La ritmul actual de crestere a populatiei si al dezvoltarii tehnologice, este vizibil ca nevoia de resurse energetice ieftine si utilizabile pe scara larga creste foarte mult. Incepe totodata sa se vada foarte clar faptul ca utilizarea resurselor clasice prezinta anumite efecte negative (emisiile de noxe, riscuri de accidente, efectul de sera, dependenta de resurse si retele comune) si, cel mai important, resursele clasice devin tot mai costisitoare, atingand in fiecare an noi recorduri de pret.
 
Este, prin urmare, nu numai interesant ci chiar obligatoriu sa gasim si sa promovam noi tehnologii privind utilizarea resurselor energetice neconventionale (solara, eoliana, geotermala etc). Energia astfel obtinuta prezinta o intreaga serie de avantaje in raport cu cea obtinuta din surse traditionale:
 
- este gratuita
- este in totalitate ecologica, nu emite noxe, nu produce reziduri;
- este practic inepuizabila;
- nu implica instalatii de prelucrare sau transport a resurselor, inainte de utilizare. 
 
Compania noastra nu poate ignora un astfel de domeniu fiind prezenta pe piata cu o gama completa de panouri solare si accesoriile aferente, pentru producerea apei calde menajere si aport la incalzire.
 
Principiul de functionare se bazeaza pe conversia radiatiei solare in caldura si utilizarea acesteia pentru incalzirea apei. Apa calda obtinuta poate fi utilizata ca atare, sub forma de apa calda menajera sau ca agent termic primar pentru prepararea apei calde menajere intr-un acumulator. In unele cazuri se poate utiliza si ca agent termic pentru incalzire.

Servicii

Energie solaraDaca te-ai saturat sa platesti majorarile permanente ale facturii de gaze, ori, mai mult, nici macar nu ai acces la reteaua de gaze din cauza imposibilitatii de bransare sau a costurilor ridicate, noi suntem aici sa-ti oferim solutia. 

 
Nu ne erijam in pozitia de salvatori, suntem doar o echipa tanara care constientizeaza problemele globale ale energiilor conventionale si care ne-am alaturat celor care au gasit alternative, acelor pionieri ai “alternativelor” energetice.
 
Este cunoscut faptul ca exista deja foarte multe alternative la combustibilii clasici, dar, din cauza unor interese uriase ale celor ce controleaza resurse precum petrolul, gazele, aceste noi solutii care, ironic, nici macar nu sunt poluante, sunt foarte putin mediatizate. 
 
Sa demonstrat eficienta panourilor solare, care ajung la performante demne de mileniul trei. Majoritatea stim ca ele produc apa calda menajera, dar, putini dintre noi stim ca exista panouri solare care produc energie electrica!
 
La fel de putini, cunoastem faptul ca noile tehnologii ne ofera posibilitatea incalzirii locuintei, fara a mai fi nevoiti sa ne umplem casa de tevi care se pot sparge oricand, fara a mai fi nevoiti sa suportam caloriferele si neajunsurile acestora, fie ele racordate la o centrala proprie pe gaze, ori la reteaua centralizata de incalzire care deserveste orasul in care locuim si ale caror pierderi energetice uriase ne incapatanam sa le suportam noi, clientii, care trebuie sa ne bucuram de confort, pentru ca noi suntem cei care scoatem banii din buzunar.
 
Suntem aici sa va informam ca exista alternative, ca exista si alte solutii noi, pentru ca lumea nu sta pe loc, lucrurile evolueaza!Suntem aici sa-ti aratam cum poti sa tii pasul, cum poti evolua protejandu-te si oferindu-ti singur mai mult confort cu mai putini bani.
 
Intr-un cuvant, suntem aici sa-ti prezentam sisteme de incalzire prin infrarosu a locuintei, sisteme de incalzire a apei menajere cu panouri solare.

 

Galerie foto