Instalatii Solare Bucuresti-Sector 5

Instalatii Solare Bucuresti Sector 5

Instalatii Solare Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Bucuresti-Sector 5: Instalatii Solare Bucuresti Sector 5.

Astazi panourile solare sunt intens folosite fie pentru a produce apa calda menajera, fie ca si aport la incalzire, iar panourile fotovoltaice se folosesc pentru producerea curentului electric. 

Panourile solare capteaza energia solara, caldura termica respectiv lumina din razele soarelui si le transforma in caldura sau curent electric. Aceasta caldura din panourile solare, poate fi transferata pentru a obtine apa calda menajera si apa calda folosita pentru incalzirea casei sau pentru incalzirea piscinei. 

Curentul electric produs de panourile fotovoltaice, se poate transforma cu ajutorul unui invertor in curent casnic de 220V si poate fi folosit de oricine. Se vor produce mari schimbari in viitor prin folosirea resurselor energetice regenerabile, a panourilor solare si fotovoltaice.

Oamenii cercetau de mult posibilitatile de folosire a energiei solare. Utilizarea energiei solare ca resursa energetica, a inceput inca din antichitate, unde cu ajutorul lentilelor si oglinzilor au captat razele soarelui. Acestea erau panourile solare antice. Cu trecerea timpului resursele energetice fosile au inceput sa domine, iar energia solara a devenit mai putin importanta.Fata de resursele energetice obisnuite, cheltuielile cu obținerea energiei termice prin panouri solare devin tot mai mici. Este cert, resursele energetice fosile carbune, gaz metan, petrol se vor epuiza intr-un timp foarte scurt. Insa resursele energetice regenerabile sunt resurse care periodic se autocompleteaza la acelas nivel prin echilibrul energetic al naturii. Folosirea combustibilului din resurse fosile accentueaza incalzirea globala care pune in pericol echilibrul energetic al Pamantului. 

Construirea unei piscine este foarte costisitoare ne mai vorbind de cheltuielile de exploatare. Comfortul oferit de o piscina doar atunci poate sa ajunga la nivelul maxim daca este asigurata incalzirea piscinei. O posibilitate eficienta in incalzirea piscinelor poate sa fie folosirea panourilor solare. Cea mai mare parte a cheltuielilor de exploatare sunt pentru incalzirea piscinei, deci merita sa luam in calcul si faptul, ca panourile solare care vor incalzi piscina poate sa asigure si necesarul de apa calda menajera, iar la piscine mai mari chiar si aportul la incalzire.

Servicii

Domeniul de activitate al firmei este vast, cuprinzând comercializare de produse şi echipamente pentru:
- sisteme de încălzire
- climatizare
- alimentări cu apă  
- articole sanitare 
- instalaţii de gaz
- placări ceramice
- materiale de construcţii 
- service pentru produsele comercializate 
- consultanţă tehnică pentru instalaţii.

Galerie foto