Instalatii Solare Buzau

Panosol

Instalatii Solare Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Buzau: Panosol.

Panourile fotovoltaice convertesc energia solară direct în electricitate şi sunt compuse din celule solare asamblate mecanic.

Celulele solare fotovoltaice cristaline constau dintr-un strat de material semiconductor, cel mai des utilizat fiind siliconul de culoare neagra sau albastra de o grosime variabila intre 4 si 6 inch. Celulele fotovoltaice cristaline sunt de obicei aranjate in straturi subtiri si plate conectate intre ele, sau pot fi obtinute prin crearea unui strat subtire uniform imprastiind material direct pe un suport multumita tehnologiiei vacuum.

Celula fotovoltaica consta dintr-un material foarte delicat, este securizata la varf de un geam din sticla sau alt material transparent tratat specific. Cele mai uzuale constau dintr-un panou dreptunghiular, de cativa milimetri, cu o arie intre 0.1 si 3 mp, de cateva kg, cu diferite caracteristici in functie de calitatea celulelor utilizate in procesul de productie. panouri fotovoltaice suceava

Modulul fotovoltaic poate fi monocristalin (daca celulele folosite sunt realizate dintr-o vafla a carei structura cristalina este omogena (single crystal)) sau poly (caz in care vafla de mai sus nu este structurata omogen ci organizata local).

Servicii

Instalaţiile solare asigură apă caldă pe tot parcursul anului şi împreună cu o pompă de căldură asigură încălzirea locuinţelor cu reducerea costurilor la energie până la 70%.

Avantaje
Uşor de montat;

  • Ieftine in exploatare;
  • Întreţinere minimă;
  • Viaţă lungă de funcţionare de peste 20 de ani;
  • Siguranţă în exploatare, nu există pericol de foc sau explozie.


Folosiţi la maxim energia gratuită din jurul dumneavoastră: căldura solară, vântul, lumina, apa, solul şi, cu ajutorul tehnicii moderne, transformaţi-o în energia necesară de zi cu zi.

 

Galerie foto