Instalatii Solare Buzau

Panouri Solare Fotovoltaice Buzau

Instalatii Solare Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Buzau: Panouri Solare Fotovoltaice Buzau.

Panourile fotovoltaice convertesc energia solara direct in electricitate si sunt compuse din celule solare asamblate mecanic.

Celulele solare fotovoltaice cristaline constau dintr-un strat de material semiconductor, cel mai des utilizat fiind siliconul de culoare neagra sau albastra de o grosime variabila intre 4 si 6 inch. Celulele fotovoltaice cristaline sunt de obicei aranjate in straturi subtiri si plate conectate intre ele, sau pot fi obtinute prin crearea unui strat subtire uniform imprastiind material direct pe un suport multumita tehnologiiei vacuum.

Celula fotovoltaica consta dintr-un material foarte delicat, este securizata la varf de un geam din sticla sau alt material transparent tratat specific. Cele mai uzuale constau dintr-un panou dreptunghiular, de cativa milimetri, cu o arie intre 0.1 si 3 mp, de cateva kg, cu diferite caracteristici in functie de calitatea celulelor utilizate in procesul de productie. panouri fotovoltaice suceava

Instalatiile solare asigura apa calda pe tot parcursul anului si impreuna cu o pompa de caldura asigura incalzirea locuintelor cu reducerea costurilor la energie pana la 70%.

  • Usor de montat
  • Ieftine in exploatare
  • Intretinere minima
  • Viata lunga de functionare de peste 20 de ani
  • Siguranta in exploatare, nu exista pericol de foc sau explozie

Folositi la maxim energia gratuita din jurul dumneavoastra: caldura solara, vantul, lumina, apa, solul si, cu ajutorul tehnicii moderne, transformati-o in energia necesara de zi cu zi.

Galerie foto