Instalatii Solare Constanta

SC CRIS VENT SRL

Instalatii Solare Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Constanta: SC CRIS VENT SRL.

Constanta face parte din zonele cu flux energetic solar important (1600 kWh/mp anual) din Romania asadar captarea si valorificarea acestor radiatii este foarte profitabila.

Panourile solare Ferroli utilizeaza eficient energia inepuizabila a soarelui: ele nu produc doar apa calda, ci isi pot aduce aportul si la incalzirea locuintei dumneavoastra.

Utilizand eficient energia solara se economiseste intr-un an pana la 60% combustibil pentru prepararea apei calde menajere si cu pana la 30% combustibil pentru incalzire.

Puteti vedea toata gama noastra de produse vizitand magazinul online, sau accesand linkul www.crisvent.ro/magazin.

Avantaje instalare panouri solare:

 • energiile regenerative reprezinta o alternativa de viitor, sigura si ecologica, pentru combustibilii utilizati in prezent;
 • rezervele naturale de combustibili fosili sunt limitate, iar pretul acestora creste in continu;
 • pozitia geografica a judetului Constanta asigura conditii deosebit de favorabile utilizarii instalatiilor solare peste 220 de zile insorite pe an.

Panourile solare Ferroli se pot instala in aproape orice locuinta, optimizand din punct de vedere energetic instalatia termica.

 

Avem experienta si resursele necesare pentru a va proiecta instalatia termica dorita, va putem ajuta la dimensionarea corecta a instalatiei termice, la stabilirea traseelor, la alegerea celor mai potrivite echipamente si garantam o executie desavirsita a lucrarii.

 • microcentrale
 • cazane
 • grupuri termice
 • arzatoare
 • boilere
 • schimbatoare de caldura
 • termoconvectoare
 • electropompe
 • radiatoare
 • robineti
 • tevi si fitinguri

Furnizorii nostri de echipamente vor asigura transportul gratuit al produselor la domiciliul clientului.
CENTRALE PE GAZ. Gazul este cel mai la indemana combustibil deoarece se poate achizitiona o centrala termica murala sau de pardoseala, aceasta putand fi in condensatie sau clasica. Marele avantaj la alegerea acestui echipament este exploatarea foarte usoara si deasemenea intretinerea acesteia.

CENTRALE ELECTRICE. Curentul electric desi este foarte scump poate fi o solutie de incalzire pentru locuinta dumneavoastra daca nu va puteti racorda la gaze naturale. Este bine de stiut ca trebuie verificat la societatea de distributie a energie electrice daca exista suficienta putere pentru a asigura energie electrica in intreaga locuinta. Daca in urma calculelor se poate furniza de la reteaua din apropiere puterea necesara, atunci trebuie intocmit un proiect de furnizare. Mai trebuie stiut faptul ca centralele electrice pot fi monofazice sau trifazice, in functie de suprafata pe care o avem de incalzit. Ca si costuri efective pentru incalzire, curentul electric este un combustibil scump dar marele avantaj este ca nu polueaza si centrala poate fi montata oriunde in casa, fara a fi necesara montarea unui cos pentru fum ca la celelalte centrale termice.

CENTRALE PE GPL. Trebuie sa stim ca centralele termice sunt aceleasi cu cele care folosesc gaze naturale, dar se schimba duzele de gaze naturale cu duze de GPL. Ca si combustibil GPL-ul este foarte scump in comparatie cu gazul natural. Marele avantaj la alegerea acestui echipament este exploatarea foarte usoara si deasemenea intretinerea acesteia. Necesita un cos (kit coaxial) iar alegerea spatiului unde trebuie montata se face de catre o persoana autorizata; locul ales trebuie sa apara in proiectul de furnizare a GPL.

CENTRALE PE LEMNE. Avantajul este pretul combustibilului, care este scazut in comparatie cu gazul sau curentul electric. Dezavantajul este ca necesita curatare in mod periodic si incarcarea manuala cu combustibil; necesita camera speciala pentru amplasare cat si un cos de fum corect dimensionat.

Avem urmatoarele categorii:
Clasice pot fi construite din otel sau din fonta. Fonta este mai rezistenta la coroziune si are o durata de viata mai mare. Majoritatea acestor centrale pot functiona cu lemn, carbune, brichete, tocatura lemnoasa, resturi vegetale. Dezavantajul este autonomia care ajunge la 3-4 ore de functionare. Unul din lucrurile foarte impotrante este umiditatea combustibilului ce trebuie sa fie cat mai scazuta (max 20%). Avantajul este pretul scazut al echipamentului.

Cazane otel cu gazeificare functioneaza cu lemn uscat de esenta tare avand principalul avantaj randamentul ridicat si autonomia de 8-12 ore in functie de combustibil. In cazul in care lemnul nu este uscat exista depuneri de gudroane in cazan si se scurteaza durata de viata a acestuia. Dezavantajul este pretul care este aproape dublu fata de cele clasice. Cazanele cu gazeificare  sunt cazane ecologice.

Arderea in interiorul cazanului se face de sus in jos cu ajutorul aerului insuflat de un ventilator in mod controlat. In cazan datorita arderii lemnului se degaja un gaz de lenm numit gazogen. Puterea calorifica rezultata in urma arderii acestiu gaz de lemn se adauga la puterea lemnului rezultand o putere mai mare.

 CAZANE DIN FONTA SAU OTEL CU PELETI.Cu un design special, ele se pot adapta cu usurinta (cu ajutorul unui kit de transformare) pe cazanele din fonta Ferroli SFL cu combustibil solid sau din otel Ferroli FSB ( pana la 30 kW)

Arzatoarele cu peleti SUN P7 si SUN P12 prin modul de functionare usor si intuitiv cat si prin usurinta in exploatare cu un  randamentul ridicat al arderii, au eliminate cea mai mare parte a inconvenientelor pe care cazanele clasice cu combustibil solid le aveau din punct de vedere al autonomiei de ardere si al intretinerii.Prin alegerea bunker-ului de stocare peleti dimensionat generosse asigura o autonomie de functionare de cateva zile iar gestionate modului de lucru este realizata de catre un microprocesor.Cazanele dotate cu arzator cu peleti SUN P7 si SUN P12 sunt complet automatizate (perioadele de lucru, pornirea si oprirea fiind comandate de termostatul de camera) .Cu puteri intre 14Kw si 50 Kw cazanele cu arzatoare cu peleti SUN P7 si SUN P12 sunt o solutie practica si ecologica pentru asigurarea necesarului termic .

Servicii

 • Incalzire prin pardoseala
 • Instalare panouri solare
 • Tratare apa
 • Instalatii termice
  • Centrale termice
  • Instalatii sanitare
 • Aer conditionat
 • Ventilatie
 • Climatizare