Instalatii Solare Focsani

Panouri Solare Fotovoltaice Focsani

Instalatii Solare Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Focsani: Panouri Solare Fotovoltaice Focsani.

Panouri Solare Fotovoltaice Focsani
Proiectare - Executie - Instalare - Mentenanta sisteme fotovoltaice

Despre Noi

Oferim solutii profesionale de inalta calitate in domeniul energiei alternative (sisteme solare termice, sisteme fotovoltaice), destinate utilizarii energiei solare atat pentru apa calda si incalzire cat si pentru generare de curent electric.

Energia regenerabila este o sursa de energie care, la scara umana, poate fi considerata inepuizabila si care, prin diferite procedee, poate fi transformata in energie utila pentru activitatea umana, mai precis in caldura si electricitate.

Economisiti bani - si ajutati mediul inconjurator, alegand din gama noastra de produse: panouri solare,instalatii solare complete, automatizari solare, regulatoare solare, boilere solare, boilere bivalente (cu doua serpentine), vase de expansiune solara, tevi flexibile izolate pentru instalatii solare, pompe de caldura etc.

Panourile fotovoltaice sunt capabile sa transforme razele solare in energie electrica, ele au o sensibilitate mai mare la lumina decat panourile solare-termince, astfel perioada lor de funtioneaza este superioara acestora. Instalatiile solare functioneaza pe toata durata anului, indiferent de cat de scazute sunt temperaturile in timpul iernii, captand inclusiv radiatiile infrarosii si radiatia difuza. Produsele nu polueaza si nu prezinta pericol, sunt stabile si robuste in functionare, iar utilizarea lor va duce la economii substantiale si va proteja mediul!

Servicii si Produse

  • Panouri Solare
  • Panouri solare incalzire
  • Panouri solare apa calda
  • Panouri solare piscina
  • Sisteme & Accesorii
  • Boilere solare
  • Sisteme Solare Complexe