Instalatii Solare Medgidia

Panouri Solare Fotovoltaice Medgidia

Instalatii Solare Medgidia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Medgidia: Panouri Solare Fotovoltaice Medgidia.

Panourile solare cu tuburi vidate Westech-Solar sunt realizate din materiale de calitate superioara, care asigura o functionare economica, ecologica si extrem de fiabila. Ofera un grad ridicat de flexibilitate la alegerea tipului de instalatie, in functie de aplicatie si tipul de montaj. Printre beneficiile asigurate utilizatorilor se numara: reducerea substantiala a costurilor anuale pentru prepararea apei calde menajere si pentru incalzire; diminuarea dependentei fata de cresterea preturilor la combustibili, prin utilizarea gratuita a energiei solare; minimanizarea costurilor de intretinere pe toata perioada lor de viata; zero emisii de noxe, contribuind astfel la protejarea mediului inconjurator. Pe langa design-ul estetic, seriile WT-B58, SP-58 si Tube Power, se remarca mai ales prin cheltuielile scazute de montaj si intretinere. De remarcat, de asemenea este faptul pe langa montajul relativ simplu al panourilor, suprafeţele absorbante fiind protejate au durata de viaţă pana la 25-30 de ani. Dovada calitătii excepţionale o conferă cei 10 de ani de garanţie pentru vidul tuburilor de sticla. Datorită diverselor modele existente, 10, 18, 20, 22 si 30 de tuburi vidate, se pot realiza suprafeţe brute de colectori intre 1,5m² până la 5m² !

Panourile solare pentru producerea apei calde menajere, sunt operationale pe toata perioada anului si sunt recomandate pentru locuinte, hoteluri, pensiuni turistice, localuri publice, terase, case de vacanta, institutii publice, vestiare, sali de sport, etc. Un sistem solar complet cuprinde, pe langa panoul solar, boiler, automatizare, pompa solara, vas de expansiune, furtun de legatura intre panoul solar si boiler, precum si accesoriile de montaj, suporti prindere si fixare si fitting-uri de legatura. Sunt usor de exploatat si de intretinut iar durata de functionare este foarte mare. Sunt sigure, ecologice, nu produc zgomot sau vibratii, nu produce gaze, fum, nu usuca aerul si, foarte important, nu necesita proiect sau autorizatie la montaj.

MONTAJUL PANOURILOR SOLARE  -   Panourile solare se monteaza pe acoperis, in directia sud sau sud-vest. Se tine cont ca in acel loc sa fie soare cat mai mult timp pe perioada zilei, sa nu fie umbrite de vegetatie sau cladiri. Metoda de montare a panourilor solare depinde de factori arhitectonici, de condiţiile de construcţie de la faţa locului şi de dorinţa clientului. Unghiul de inclinaţie optim pentru montajul panourilor este undeva între 30° şi 60°.  Panourile nu sunt grele si nu pot afecta structura acoperisurilor pe care sunt montate. Din punct de vedere estetic si arhitectural, exista si alte variante de montaj, tip acoperisuri plane sau terase, pe suporti metalici, magazii, garaje, etc.

 Instalatiile solare Westech functioneaza pe toata durata anului, indiferent de cat de scazute sunt temperaturile in timpul iernii. Tuburile vidate, prin tehnologia lor de izolare ofera apa calda menajera si aport la incalzire chiar si la -30 grade Celsius. Agentul termic de incalzire colecteaza energia termica produsa de elementii heat-pipe si o transfera prin tevi bine izolate catre schimbatorul de caldura din boiler. Recomandat este boilerul bivalent, acesta avand posibilitatea de conectare a instalatiei solare la centrala clasica existenta.

Panouri solare Constanta -  Intreprinderea Individuala Stoica A Costel este o firma dinamica, ce se face remarcata prin calitatea deosebita a produselor comercializate, fiind formata din oameni cu o vasta experienta in domeniul instalatiilor de orice tip: solare, de incalzire, sanitare,electrice, cu o solida pregatire profesionala, experimentata si motivata de realizarile obtinute si perspectivele existente, urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor privind serviciile de calitate prestate in folosul acestora. Firma isi desfasoara activitatea inConstanta, Cumpana, Eforie, Tuzla, Techirghiol, Costinesti, Mangalia, Tulcea, in mod deosebit in domeniul casnic si industrial, putand sa  ofere solutii complete. Ne dorim ca, prin produsele noastre, sa imbunatatim calitatea aerului, apei si solului prin reducerea gradului de poluare prin instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza  energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire, incurajand utilizarea sistemelor care folosesc surse de energie regenerabila, nepoluanta.

          Firma noastra are ca principal obiect de activitate comercializarea si instalarea de sisteme solare marca WESTECH  Germania. Ofera consultatii tehnice de dimensionare a instalatiilor solare pentru producerea de apa calda menajera, instalatii solare pentru apa calda si aport la caldura, panouri solare cu tuburi vidate, pompe de calduraboilere solare mono si bivalente, boiler in boiler, puffere, stocatoare de caldura, vase de expansiuneautomatizare solar, automatizari termice, echipamente de automatizare si control, armaturi, accesorii, teava flexibila de inox izolata, teava de inox flexibila neizolata, chillere, ventiloconvectoare. Panouri fotovoltaice,  Instalatii electrice, panouri radiante, cel mai nou sistem de incalzire cu infrarosii, atat pentru incalzirea locuintelor cat si a spatiilor din domeniul industrial, oferind o alternativa eficienta,  un sistem de incalzire ieftin, economic si sanatos. Sistemul de incalzire cu radiatie infrarosie la distanta este un sistem inovator de inalta calitate recunoscut pe plan mondial ca fiind  lider in materie de eficienta a incalzirii.  Astfel speram ca soluţiile oferite de noi va vor fi de un real folos pentru ajutorul si confortul dumneavoastra.

Servicii

Sistemele solare complete sunt compuse din mai multe componente: unul sau mai multe panouri solare, suporti de prindere, furtun de inox izolat, controllerul solar, manometru, debitmetru, pompa de recirculare, supapa de siguranta, robineti, supape de sens, aerisitoare, vas de expansiune si boiler. In functie de fiecare aplicatie in parte, boilerele pot fi cu una sau cu doua serpentine. Alegerea componentelor si numarul acestora se face in functie de aplicatia pe care dorim sa o realizam. Atunci cand precizam sistem solar, ne gandim mereu la un sistem complet functional, operational, care sa cuprinda toate componentele necesare, de la elemente de captare, automatizare si stocare si pana la sistemele de prindere. Energia solara a fost si va ramane in atentia noastra.

Panouri Solare Constanta ofera atat componente separate cat si pachete solare complete, pentru apa calda si/sau aport la incalzire. Toate acestea pot fi achizitionate atat ca elemente separate cat si ca sisteme complete. 

Galerie foto