Instalatii Solare Motru

SC EMRO CONSTRUCT SRL

Instalatii Solare Motru reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Motru: SC EMRO CONSTRUCT SRL.

SC EMRO CONSTRUCT SRL
Montaj instalatii solare, instalatii de incalzire centrala si instalatii electrice
0735.561.612

Despre Noi

  panouri solare motruFirma EMRO CONSTRUCT este specializata in montajul instalatiilor solare, instalatiilor de incalzire centrala si instalatiilor electrice. Asiguram deasemenea consultanta cu privire la proiectarea, dimensionarea si montajul acestora.

  În acest domeniu produsele si serviciile pe care le oferim sunt de maxim profesionalism si calitate. Va garantam o foarte buna cunoastere a pietii si cerintelor dvs.!

  Executam lucrari si oferim asistenta tehnica pentru panouri solare si in judetele Dolj, Mehedinti, Gorj, Caras Severin si Hunedoara.

  In ultimii ani, incalzirea si prepararea apei calde menajere cu ajutorul energiei solare sunt variante de producere a energiei termice des intalnite in zonele reci din Europa precum: Austria, Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlada, etc. Aici colectoarele solare sunt folosite pe o scara tot mai larga. Ele sunt rentabile chiar si iarna, Soare sa fie.   

  Romania beneficiaza anual de multe zile insorite si de aceea pare anacronic sa nu luam in calcul cel mai mare furnizor natural de energie. Rezervele energetice ale soarelui sunt inepuizabile.

   Instalatiile solare sunt utilizate pentru obtinerea apei calde menajere, aport la incalzirea locuintelor sau incalzirea apei din piscina.

O instalatie solara este compusa din:
1. colectorul solar ( amplasat de obicei pe acoperisul casei , orientat catre sud si cu o inclinatie de cca 450) – captatorul de energie solara;
2. boilerul bivalent ( cu 2 serpentine , pozitionat de obicei in apropierea unei centrale termice ) – stocatorul de apa calda;
3. teava de cupru care realizeaza circuitul inchis dintre colectorul solar si serpentina inferioara a boilerului bivalent. Prin teava circula agentul termic – glicol- care are proprietatea de a-si pastra caracteristicile intr-un interval mare de temperatura ( de la -500C la +2000C);
4. pompa de circulatie care pune in miscare agentul termic;
5. automatizarea care actioneaza pompa de circulatie in functie de temperaturile inregistrate de senzorii amplasati in boiler, colector si pe returul circuitului.

   În acest domeniu produsele si serviciile pe care le oferim sunt de maxim profesionalism si calitate. Va garantam o foarte buna cunoastere a pietii si cerintelor dvs.!

Servicii

Dintre serviciile EMRO CONSTRUCT enumeram:

  • montaj pompe de caldura
  • montaj instalatii solare preparare apa calda menajera
  • montaj panouri solare fotovoltaice pentru producerea energiei electrice
  • montaj instalatii incalzire locuinte si spatii comerciale
  • montaj instalatii electrice
  • proiectare
  • dimensionare
  • consultanta

 

Galerie foto