Instalatii Solare Pucioasa

Panouri Solare Fotovoltaice Pucioasa

Instalatii Solare Pucioasa reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Pucioasa: Panouri Solare Fotovoltaice Pucioasa.

Panourile solare nepresurizate cu tuburi vidate reprezinta solutia ideala pentru cei care doresc sa profite de energia solara, cu costuri minime. Ofera apa calda menajera din martie pana in octombrie, si necesita minima intretinere. Pune chiar acum soarale la treaba si bucura-te de confortul de a avea apa calda gratis!

Panourile solare presurizate separate fac parte din sistemele solare complexe. Folosesc tehnologia de captare a energiei solare cu tuburi vidate cu heat-pipe si sunt functionale tot timpul anului, asigurand apa cald si un aport minim la incalzire, chiar si in cele mai geroase zile de iarna. Primeste acum caldura soarelui in casa ta!

Sistemele solare complexe sunt alcatuite din colectoare solare presurizate, boilere de stocare a agentului termic si automatizarea aferenta. Reprezinta solutia ideala in captarea energiei solare, oferind apa calda pe tot parcursul anului, cat si un aport substantial la incalzirea locuintei

Daca te-ai hotarat sa iti montezi un sistem solar, de ce sa nu beneficiezi si de un ajutor din partea statului? Afla de aici cum poti beneficia de pana la 6000 lei prin programul `Casa Verde` pentru montarea unui sistem solar. E timpul ca si casa ta sa devina `green`!

Galerie foto