Instalatii Solare Reghin

Panouri Solare Reghin

Instalatii Solare Reghin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Reghin: Panouri Solare Reghin.

 

Panouri solare termice, Panouri solare fotovoltaice, Pompe de caldura
Panouri solare plane, Panouri solare cu tuburi vidate, Solutii cu Energii Regenerabile
Iluminat cu LED, Incalzire in pardoseala, Sisteme Inteligente de incalzire

 

  Produsele de calitate, seriozitatea si relatiile solide si pe termen lung construite in industria solara, permit firmei noastre sa ofere calitate la preturi competitive. Produsele comercializate apartin doar producatorilor de renume in domeniu, astfel incat sa fie asigurata o utilizare indelungata a componentelor sistemului solar (pana la 25-30 ani).

  Energia regenerabila este o sursa de energie care, la scara umana, poate fi considerata inepuizabila si care, prin diferite procedee, poate fi transformata in energie utila pentru activitatea umana, mai precis in caldura si electricitate.

  Economisiti bani - si ajutati mediul inconjurator, alegand din gama noastra de produse: panouri solare,instalatii solare complete, automatizari solare, regulatoare solare, boilere solare, boilere bivalente (cu doua serpentine), vase de expansiune solara, tevi flexibile izolate pentru instalatii solare, pompe de caldura etc.

  Produsele si serviciile noastre se adreseaza atat clientilor – persoane fizice, cat si clientilor - persoane juridice, asociatii etc.

  Instalatiile noastre solare functioneaza pe toata durata anului, indiferent de cat de scazute sunt temperaturile in timpul iernii, captand inclusiv radiatiile infrarosii si radiatia difuza. Produsele nu polueaza si nu prezinta pericol, sunt stabile si robuste in functionare, iar utilizarea lor va duce la economii substantiale si va proteja mediul!

Corectitudine, mai intai de toate

Indiferent daca e vorba de servicii sau de consultanta, suntem mereu prezenti pentru a va oferi sprijinul nostru !

Servicii

 • Panouri Solare Termice
 • Panouri Solare Fotovoltaice
 • Pompe de Caldura
 • Iluminat cu Led
 • Incalzire in pardoseala
 • Energia eoliana
 • Cazane ecologice cu combustibil solid

Consultanta
Sa faci o achizitie nu se reduce pur si simplu la a da bani. Sa faci o achizitie inseamna sa stii ce vrei, sa stii la ce-ti va folosi, sa faci ceea ce se numeste o buna investitie. Nu vrem doar sa va vindem; vrem sa ne asiguram ca ceea ce vreti va functiona, va servi scopului dorit si pentru care a fost fabricat/proiectat.
Dorinta dumneavoastra + sfatul nostru = investitie inteligenta

Instalare
Pentru ca produsele sa functioneze la parametrii normali, un factor decisiv in alegere o reprezinta instalarea echipamentelor. Experienta noastra in instalatiile solare si dorinta de a avea clenti multumiti ne recomanda (link catre referinte) ca agenti autorizati de instalare.
Firma noastra va asigura instalarea echipamentelor solare prin personalul specializat in domeniul energiilor regenerabile si termice.

Service
Garantam pentru produsele noastre si dovedim asta prin garantia de lunga durata. In baza unui contract de service, in cazul in care apar disfunctionalitati ale sistemelor instalate de noi, va vom oferi suport pentru a identifica si/sau remedia eventualele probleme.

Parteneri

Termosolar Aktiv SRL sunt concepute şi fabricate în România după o tehnologie proprie în curs de brevetare. Tehnologia de realizare asigură o eficienţă net superioară panourilor solare clasice la un preţ de cost semnificativ mai redus. Sunt uşor de folosit şi de montat şi se pot realiza în diferite variante constructive spectaculoase ca aspect gen perete cortină, copertine, închideri terase/balcoane.

Sistemele solare produse de noi au la baza tehnologii pe care le-am perfectionat de-a lungul a multi ani de cercetare si pe care le-am brevetat in Romania. Unul dintre brevete a obtinut " Diploma de excelenta si medalia de aur cu mentiune speciala la "Salonul international de inventica" PRO INVENT 2015.

Avantaje

Economisiti bani - si ajutati mediul inconjurator, alegand din gama noastra de produse: panouri solare,instalatii solare complete, automatizari solare, regulatoare solare, boilere solare, boilere bivalente (cu doua serpentine), vase de expansiune solara, tevi flexibile izolate pentru instalatii solare, pompe de caldura etc.

Este unanim acceptat astazi  faptul ca folosirea panourilor solare este cea mai economica metoda pentru preparare apa calda menajera dar si pentru  incalzire; mai mult chiar este si cea mai ecologica. Si in conditiile in care energia este din ce in ce mai scumpa, este una din solutiile la indemana pentru reducerea cheltuielilor. Sa si explicam putin:

Incalzirea economica.

Prin folosirea panourilor solare, caldura degajata in timpul zilei de catre soare, este preluata de aceste panouri solare si folosita pentru a incalzi direct apa sau un agent termic intermediar. Pentru ca nu vom mai folosi sistemele de incalzire electrice sau pe gaz, iar pentru ca soarele ne da caldura pe gratis, putem vorbi de o reducere intre 20 - 100% a cheltuielilor folosite pentru obtinerea apei calde menajere si incalzire.
Desigur, Romania nu se afla intr-o zona in care sa putem profita de caldura soarelui pentru un an intreg, astfel ca pentru perioada rece, folosirea metodelor conventionale de incalzire este necesara in completare. Cu toate acestea, economia calculata la nivelul unui an intreg, este considerabila, amortizarea investitiei realizanduse in 1 – 3 ani.

montaj panouri solare otopeni

Incalzire ecologica.

Metodele traditionale de incalzire utilizeaza procese de ardere si duc la degajarea unor imense cantitati de CO2 in natura. Preluand caldura de la soare si folosind-o pentru a ne incalzi apa sau spatiile, contribuim si fiecare din noi  la salvarea naturii si a planetei noastre, devenim mai ECO.

Cateva din avantajele folosirii energiei solare:

 • este gratuita, atata timp cat soarele este pe cer va puteti bucura de avantajele unei incalziri absolut gratuite fara grija cresterii preturilor
 • instalatia necesita doar o intretinere minima
 • este ecologia, regenerabila si nu polueaza
 • energia solara este practic inepuizabila
 • durata mare de viata, de circa 20 de ani.

Energia regenerabila este o sursa de energie care, la scara umana, poate fi considerata inepuizabila si care, prin diferite procedee, poate fi transformata in energie utila pentru activitatea umana, mai precis in caldura si electricitate.

Energia solara este folosita pentru producerea apei calde menajere, incalzirea piscinelor cat si pentru incalzirea spatiilor de locuit, publice sau industriale. Sistemele clasice de incalzire care utilizeaza  energie electrica sau termica se utilizeaza in completare in special in perioada de iarna.