Instalatii Solare Sebes

Ecovolt

Instalatii Solare Sebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Sebes: Ecovolt.

Proiectarea si instalarea sistemelor cu energie solară sau eoliană poate parea simplă, dar in realitate este nevoie de cunoştinţe complexe şi de capacitatea de a sintetiza un număr de variabile unice pentru fiecare locatie in parte. La fiecare nouă instalare, ECOVOLT trebuie să stabilească cea mai bună locaţie pe acoperiş sau pe sol, dar şi dimensiunile corecte ale sistemului pentru acoperirea necesarului de energie solicitat de beneficiar. Indiferent de locatie, trebuie să dimensionăm corect zona de amplasare a panourilor, trebuie determinată panta acoperişului, iar la sol gasită expunerea corectă. Analiza de umbrire generata de copaci, guri de aerisire, conducte sau alte obstacole care pot împiedica reteaua de panouri fotovoltaice sa genereze capacitatea de energie maximă , este o operatiune extrem de importanta.Chiar şi distanţa dintre capriori pe un acoperiş poate avea un impact semnificativ asupra arhitecturii tehnice de succes şi de instalare a unui sistem cu panouri fotovoltaice.

Apoi, exista problema de estetica: toti beneficiarii doresc să dispuna de posibilitatea de a vizualiza modul de aplasare a panourilor inainte de a fi instalate astfel încât nu existe surprize, dorind sa fie mulţumiţi de rezultatul final. ECOVOLT caută in mod constant modalităţi de a ajuta beneficiarii să vizualizeze cu exactitate amplasarea echipamentelor şi a insufla mai multă încredere în dorinţa de a merge mai departe cu ceea ce, pentru majoritatea oamenilor, este o investiţie majoră.

ECOVOLT trebuie să efectueze de asemenea analize complexe ale locatiei pentru a determina zona de umbrire. Acest lucru este acum posibil cu ajutorul programelor de analiza specializata de care dispunem.


   
Panoul fotovoltaic     - este dispozitivul care transforma lumina in energie electrica. In ultimi 5 ani s-a reusit dublarea randamentului de conversie. El este estimat a se dubla din nou in urmatorii 5 ani.
 

Turbina eoliana         - generatorul cel mai comun intalnit pe mare si uscat. Tehnologiile detinute de producatori fac ca aceste turbine sa produca current chiar si la viteze mici ale vantului.
 
Micro-hidroturbina     - apa va produce energie atat timp cat va curge. Este in puterea noastra sa decidem sa o folosim. Detinem tehnologia implemetarii acestor sisteme care de altfel este si cea mai ieftina solutie.
 
Scopul nostru determinant este sa oferim cele mai bune sisteme, echipamente si servicii de calitate, pentru toate aplicatile din domeniul energiei alternative, intr-un mod cat mai eficient posibil. Implementarea sistemelor cu panouri fotovoltaice, turbine eoliene si turbine hidro pentru toti cei care au resedinta in zone izolate sau au nevoie de curent electric acolo unde nu existat niciodata, necesita o proiectare riguroasa si bine justificata tehnic. Pericolul cel mai mare si adesea intalnit in practica este implementarea unor sisteme subevaluate care nu produc energie la parametrii ceruti, sau sisteme supraevaluate care costa enorm si nu vor putea fi amortizate intr-un timp relativ proiectat. De asemenea nu de putine ori am intalnit situatii unde sau folosit echipamente ieftine si neadecvate scopului propus , care au cedat dupa o perioada scurta de timp. Chiar daca aparent principiul acestor sisteme nu este complex, nu sunt intalniti foarte multi producatori in lume, care fabrica echipamente de succes.
 
ECOVOLT ca parte a grupului german Phaesun GmbH, impreuna cu alte companii au inceput sa deschida un nou drum . Un drum care speram noi, va fi mai curat , economic si ecologic pentru noi si generatile viitoare. Nu va fi usor dar suntem siguri ca toti clientii nostrii vor fi multumiti.
            

 

ECOVOLT ca parte a grupului german Phaesun GmbH, va sustine toate eforturile de introducere a utilizarii energiei regenerabile in Romania si a schimbarii mentalitatii oamenilor cu privire la ea. Noi vom incerca in permanenta sa fim liderii acestei schimbari prin standardul inalt la care vom lucra in acest segment.

 
   

Galerie foto