Instalatii Solare Targoviste

Solaro

Instalatii Solare Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Targoviste: Solaro.

Solaro.ro este un website deţinut de compania S.C. SEE S.R.L. Afacerea a fost lansată pe piaţă începând cu anul 2007, istoria mergând înapoi până în anul 1992, când fondatorul SEE a deschis una dintre primele firme din Romania de dupa 1989 care avea ca domeniu de activitate comercializarea si service-ul bunurilor de folosinta indelungata – aparate frigorifice. In prezent deservim sute de clienţi si ocupăm un loc de top, din punct de vedere al cifrei de afaceri.

Pregătirea profesională a specialiştilor SEE S.R.L. este de un înalt nivel ştiinţific, aceştia având capacitatea de a creea sisteme complexe pentru producerea, distribuţia şi utilizarea energiei neconvenţionale. Compania este condusa de Marin Mainea, profesor la Universitatea Valahia din Targoviste, Facultatea de Automatica, un manager cu o experienta de peste 30 de ani in managementul calitatii si automatizarea sistemelor (Director Departament Calitate – Arctic SA Gaesti – peste 15 ani, Director Departament Calitate Cromsteel SA Targoviste).

DEVIZA

Deviza noastra este “noi vrem să fim cei mai buni din România, în domeniul inovării, proiectării, utilizarii şi distribuţiei echipamentelor pentru producerea energiei neconvenţionale”.

MISIUNEA

Misiunea noastra este să reducem consumul de energie clasică, atât în cadrul instituţiilor publice cât şi la cele private, prin utilizarea tehnologiilor moderne şi a echipamentelor performante care produc energie neconvenţională, tot timpul anului, cu titlu gratuit.

Compania se afla in negocieri cu 3 mari producatori din Europa si Asia pentru extinderea portofoliului de produse si servicii catre panourile fotovoltaice si eficientizarea consumului de energie electrica.

 

TINTA

Ţinta noastră este înlocuirea energiei poluante cu energia verde.
Politica pe care o promovează compania constă în satisfacerea cerinţelor exprimate şi latente ale tuturor clienţilor, pentru reducera până aprope de zero a costurilor cu energia termică şi electrică clasică.

Produsele şi serviciile pe care le comercializează compania noastră au cel mai bun raport CALITATE – PREŢ, fiind realizate în conformitate cu ultimele noutăţi tehnice şi tehnologice din domeniul energiei neconvenţionale. Produsele sunt conform standardelor europene si internationale: CE, ISO 9001, ISO 14001, TUV, Solar Keymark.

 

Servicii

 

  • Panouri Solare

 

Galerie foto