Instalatii Solare Targu Secuiesc

SOLARLAB BRIGHT SRL

Instalatii Solare Targu Secuiesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Targu Secuiesc: SOLARLAB BRIGHT SRL.

SOLARLAB BRIGHT SRL - Panouri solare SUNERGIZER
Sisteme Solare complete | Panouri Solare apa calda | Panouri fotovoltaice | Sisteme nepresurizate
0730.712.209

Despre Noi

SolarLab Bright ofera pentru persoane fizice, intreprinderi si institutii solutii - bazate pe produsele SUNERGIZER® - destinate utilizarii energiei solare atat pentru apa calda/incalzire cat si pentru generare de curent electric. 

panouri-solare-sisteme-nepresurizate-targu-secuiesc

Panourile solare SUNERGIZER (sistemele de colectoare solare) montate corect pot reduce cu pana la 70% costurile de incalzire si de preparare a apei calde menajere. Incalzirea prin folosirea energiei solare trebuie privita ca un sistem care completeaza sistemele de incalzire conventionale si se folosesc impreuna. Deci, in general, sistemele de incalzire bazate pe energie solara nu pot inlocui complet sistemele de incalzire conventionala.

panouri solare panouri fotovoltaice targu secuiesc

Pentru a acoperi intregul necesar de apa calda menajera – pe durata intregului an – este recomandat ca sistemele de panouri solare SUNERGIZER sa fie folosite impreuna cu un alt sistem (deja existent) pentru producerea apei calde. Sistemele de panouri/colectoare solare destinate prepararii apei calde pot acoperii in intregime – in functie de zona geografica – necesarul de apa calda in perioada Aprilie-Octombrie.

Sistemele de panouri solare SUNERGIZER pot functiona si pot produce apa calda si iarna, dar circuitul inchis al colectoarelor trebuie umplut cu glycol pentru a preveni inghetul. In perioada iernii randamentul sistemelor de panouri solare scade fata de perioada verii, deoarece zilele sunt efectiv mai scurte si radiatia solara mai scazuta. 

panouri solare panouri fotovoltaice targu secuiesc

Destinatie/Utilizare:panouri solare panouri fotovoltaice targu secuiesc
Sunt parte a sistemelor solare inchise pentru ACM si aport la incalzire.

Anotimp de utilizare:
Pe parcursul intregului an

Principiu:
Incalzire prin fir/conductor.
Firul/conductorul (cupru) de incalzire din interiorul tubului heat pipe incazleste agentul termic (antigel) din circuitul inchis.
Agentul termic din circuitul inchis este transportat in spirala/schimbatorul de caldura din boiler prin comanda controlerului (daca are temperatura mai ridicata decat apa din boiler) cu ajutorul pompei de recirculare.
Mai multe colectoare se pot monta in serie sau in paralel pana cand se obtine suprafata de absorbtie necesara / dorita.
Tuburi independente, eventuala defectiune/spargere a unuia nu afecteaza functionarea sistemului.

sisteme nepresurizate targu secuiescSistemele solare de apa calda folosesc radiatia solara pentru incalzirea apei. In latitudini geografice joase (sub 40 de grade) pot fi furnizate intre 60 si 70% din apa calda menajera necesara, cu temperaturi pana la 60 °C, de sistemele solare de incalzire.

Cele mai frecvente tipuri de incalzire solara a apei sunt colectoarele cu tuburi vidate (44%) si colectoarele sub forma de panouri plate vitrate (34%) in general utilizate pentru apa calda menajera; si colectoare nevitrate din plastic (21%), utilizate in principal pentru incalzirea apei in piscine.

Servicii

  • Sisteme Solare complete
  • Panouri Solare apa calda
  • Panouri fotovoltaice
  • Sisteme nepresurizate
  • Boilere
  • Accesorii