Instalatii Solare Tulcea

Case Pasive

Instalatii Solare Tulcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Tulcea: Case Pasive.

Echipa noastra este formata din tineri entuziasti, orientati catre eficienta si sustenabilitate. Ne adresam oamenilor inteligenti, pentru care investitia in eficienta pentru viitor este mai importanta decat costul prezent al investitiei.

Promovam conceptul Green Building, conceptul PassivHaus (Case Pasive), eficienta energetica in constructii si stilul de viata sustenabil (Green Living).

CASE PASIVE sunt acele case care asigura un climat interior comfortabil si vara si iarna, fara insa a fi nevoie de o sursa conventionala de incalzire.
Pentru a fi posibil, necesarul anual pentru incalzirea cladirii trebuie sa nu depaseasca 15 kWh/(mp*an). Necesarul minim poate fi asigurat prin incalzirea aerului furnizat de sistemul de ventilatie - un sistem care este necesar in orice caz.

Un standard european poarta denumirea de PASSIVE HOUSE (CASA PASIVA) deoarece energia pasiva a radiatiilor solare captata din exterior si furnizata apoi ca energie calorica de unele dispozitive si de ocupantii casei, sunt suficiente pentru a pastra casa la o temperatura de interior comfortabila in anotimpul rece. O componenta a conceptului de CASE PASIVE este faptul ca tehnologiile eficiente sunt folosite pentru a minimiza consumul de energie din alte surse (in mod deosebit - energia electrica pentru aparatele din gospodarie). Obiectivul este de a pastra un consum total combinat de caldura, apa calda si energia electrica, sub 120 kWh/(mp*year).

 

Servicii

  •     Consultanta tehnica (analiza cost/beneficiu)
  •     Proiectare
  •     Managementul Proiectului (pana la predare) - proiecte rezidentiale si comerciale
  •     Case Eficiente / Case Pasive pe structura de lemn, cu 3 variante de izolare termica (Fertighaus austriac sau Ossature Bois frantuzesc)
  •     Case DOM pe structura de lemn si izolatie termica cu celuloza de 35 kg/mc
  •     Sisteme ce folosesc energie regenerabila: sisteme solare pentru apa calda menajera; sisteme de incalzire/racire cu pompa de caldura aer-apa, aer-aer, apa-apa; sisteme de incalzire in pardoseala; sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura; sisteme fotovoltaice / eoliene; etc.
  •     Audit Energetic, obtinere Certificat Energetic pentru cladiri (Certificat de Performanta Energetica – CPE).

Galerie foto