Instalatii Solare Urziceni

Suninstal

Instalatii Solare Urziceni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Instalatii Solare Urziceni: Suninstal.

Va oferim o gama larga de sistem solare complete compuse din boiler solar si panou solar presurizat impreuna cu kitul de instalare (antigel, suport acoperis, fitinguri, conectori, piulite si suruburi pentru fixarea suportului pe acoperis/plan drept).

Oltenia Panouri Solare comercializeaza panouri solare presurizate,din aluminiu, izolate, folosind tehnologia "Blue Selective". Aceste panouri pot fi utilizate pe intreaga perioada a anului. 

Montarea atat a boilerului cat si a panourilor solare pe acoperis nu este posibila sau convenabila. Solutia este instalarea unei instalatii de automatizare care monitorizeaza temperatura din boiler si din panouri si recircula agentul de incalzire. Acest sistem permite montarea boilerului solar la un nivel inferior panoului solar. 

Servicii

Scopul nostru este de a oferi sisteme complete de incalzire si de climatizare, oferind clientilor posibilitatea de a selecta componenetele individuale in asa fel incat acestea acopera complet necesitatile acestuia. impreuna cu partenerii si furnizorii nostri din austria, germania, italia oferim clientilor nostri solutii complete hvac atat din punct de vedere al eficientei consumului de energie cat si din punct de vedere al eficientei costurilor.

Galerie foto